Local

Dan Bursuc a ajuns la priveghi la Costel Corduneanu. A adus o coroană uriașă cu trandafiri albi – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Dan Bursuc a ajuns la priveghi la Costel Corduneanu. A adus o coroană uriașă cu trandafiri albi - EXCLUSIV FOTOVIDEO
Dan Bursuc a ajuns la priveghi la Costel Corduneanu. A adus o coroană uriașă cu trandafiri albi

La priveghiul lui Costel Crduneanu a ajuns în urmă cu puțin timp și Dan Bursuc. Acesta a adus cu el și o coroană uriașă făcută din trandafiri albi. De asemenea, Pentru Costel Corduneanu, Moșailov din Vaslui a venit la priveghi cu o coroană uriașă de flori.

În ultimele două zile, persoane din toată România au fost prezente la Iași, pentru a depune flori lângă sicriul lui Costel Corduneanu, unde au fost atârnate toate medaliile pe care le-a câștigat în cariera de sportiv. De asemenea, în jurul catafalcului au fost puse sute de flori albe și zeci de coroane, în semn de respect pentru cine a fost Costel Corduneanu. Evenimentul a fost pregătit cu mare fast de familia îndurerată.

Comentarii
  • Sa ne amintim de infractorul Dinu Patriciu, care avea cateva sute de milioane de euro datorii fata de statul roman, si ca sa scape s-a dat bolnav de cancer ; s-a dus sa se trateze in strainatate si acolo a fost declarat mort fara ca cineva sa vada o fotografie cu el mort, iar autoritatile romane complice s-au facut ca nu s-a intamplat nimic si nu au cercetat cazul ca sa recupereze banii.
    Acest infractor s-a operat la Tg.Mures ca sa fie cat mai depoarte de procurorii din Iasi. Daca voia doctori buni mergea la Bucuresti, dar acolo sunt multi ochi si multe urechi asa ca s-a dus intre unguri, de unde a putut fugi linistit prin Ungaria oriunde.
    Procurorii care l-au anchetat ani de zile stiu exact adevarul si de aceea nu merg sa verifice daca in sicriu este vreun mort, daca este infractorul operat pe c ord sau un strain, sau sunt saci cu nisip ca in cazul Neregelui Mihai.
    La cat de corupti sunt procurorii din Iasi nu ma mira ca se fac asemenea infractiuni cu acceptul autoritatilor care voiau sa-i faca impamantare cu onoruri militare, ca unui adevarat infractor care a dat spaga babana in an de alegeri !

  • Ce motiv ar avea Costel sa se dea mort?
    Îs rupți in cur de foame ca familie.
    Îs vai mama lor.
    Noroc de tik tok că le mai urca prețul.
    Pffff

  • Ce agarici și Ștefan Popescu se duce se ia în brațe cu lumea care nici nu îl cunoaște!!! Se vede clar ca îl salută doar așa din politețe… ghenosu s-a uitat și în scârbă la el

  • Am scris de dimineata un comentariu similar la o alta stire din asta de interes local, national dar mai ales mondial. Mondial cum sunt si jocurile olimpice inscriptionate de analfabetii functionali ai clanului pe monumentul funerar! Dar nu a binevoit sa apara comentariul meu, cum nici multe altele nu cred ca au fost publicate. Asadar reiterez….ca sa inteleaga algoritmii ce blocheaza anumiti termeni: Radeanu, te-ai shituit in ea afacere, ti-ai facut un prejudiciu de imagine pe care nici Stefan cel Mare „al galaxiei” nu ti-l mai spala. Ca Stefan cel Mare „al Moldovei” cik nu mai e printre noi….pro_asta natie de cordoane ombilicale! Si ma-ntrebam asa, de fapt ma tot intreb din ziua intai a mortului pus pe masa de prezidiu al unui restaurant asa-zis „de lux”…1)cum dra_cu de un ditai sicriul de 140 kg gol, cu una bucata mort de 35 de kile-n el ( ca atat scria pe net ca avea in spital seful asta al tuturor) nu ii punea mai deloc probleme paianjenului din dreapta fata care il cara? 2)de ce e sicriul acoperit dar mai ales de ce nu i-au pus un capac frigorific? Aaaaa….fiindca era transparent capacul ala, ma scuzati! 3)A vazut cineva vreo stire cu mai marele intergalactic asta de pe patul de spital? Sau macar vreo poza, ceva sugestiv? 4)Neamurile astea ale lui il jelesc sau sarbatoresc…stiu ei mai bine ce? 5)Coruptia din Romania va disparea vreodata? 6) Justitia din IASI mai poate de atata trafic de influenta? 7)Nu ii este rusine nimanui din sefii autoritatilor de stat, publice, platite din banii nostri, sa se faca ca nu vad toata mascarada asta ce incalca tot ce se poate incalca? Ma, dar noua, iesenilor, nu ne e rusine ca nu facem nimic cand vedem ca suntem sfidati asa, in cel mai jegos mod posibil? Ce ziceti de sabotarea inmormantarii maine? Haideti, ieseni, ca se poate! Un mic protest spontan cu niste masini la Rond Vechi Copou sa ne invartim oleaca toti….asa vreo 4-5 ore….? Cum ar fi? Si cu niste coli A3 lipite pe lunete pe care sa scrie RUSINE JUSTITIA ROMANA!!!! Sa va fie rusine, stimabililor! Ati distrus orice urma de incredere pe care o mai aveam in justitie! Este incredibil si inadmisibil ce se intampla zilele acestea la IASI!!!!!

  • Toate gunoaiele sau adunat, toți de acolo și-au dat femeile la produs sau la belita și ei se cred șmecheri, mai gunoaielor șmecher e sa dormi la tn in pat langa copii și nevasta ta și să nu îi puta gura a belite 😂😂 țiganii put a caca, rasa de fugăriți nespălați gunoaiele pământului

  • A fost un sportiv de performanta, a participat la jocurilor olimpice , a urcat pe podiumul castigatorilor in aplauzele milioanelor de oameni lui Costel Corduneanu i s – a intonat IMNUL ROMANIEI CU STEAGUL ROMANIEI . S a nu uitam !!!!!! Pacat ca multi fac interventie chirurgicala pe cord deschis si operatia reuseste cu brio si el parerea mea este ca a fost ucis la comanda ….. unora. , si scuza…. ca a murit. A fost lasat sa moara asta este parerea mea.

  • Imaginea reală și penibilă în același timp! Cat despre autorități, la fel. Penibilitate și încredere ZERO!

  • As vrea sa fac yoga pe muzica lui dan bursuc langa cosciugul lui costel, in timp ce ma penetreaza 20 de ciori din galati si braila

Adauga un comentariu