Local

Ultima seară de priveghi la Costel Corduneanu. Se așteaptă câteva sute de persoane. Pentru ele se pregătesc porci și berbeci la proțap – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Ultima seară de priveghi la Costel Corduneanu. Se așteaptă câteva sute de persoane. Pentru ele se pregătesc porci și berbeci la proțap - GALERIE FOTO VIDEO
Ultima zi de priveghi la Costel Corduneanu

Este ultima seară în care are loc priveghiul pentru Costel Corduneanu. Sunt așteptate alte câteva sute de persoane pentru a-și prezenta omagiile și respectul. Pentru ele, familia îndurerată a pregătit porci și berbeci la proțap, în timp ce se fac și ultimele pregătiri pentru înmormântarea care va avea loc vineri, 19 aprilie.

Amintim faptul că în prima seară de priveghi pentru Costel Corduneanu, în jur de 500 de oameni s-au adunat la restaurantul La Castel. Muzica de jale, cântată de Costel Biju, a sunat în boxe. Miercuri seară, din nou, oamenii au venit în număr mare, iar Ștefan și Narcis de la Bărbulești au cântat pentru Costel Corduneanu.

LIVE VIDEO – Un sobor de preoți se vor ruga la căpătâiul lui Costel Corduneanu în ultima seară de priveghi 

Ultima zi de priveghi la Costel Corduneanu

Astăzi, se fac ultimele pregătiri pentru înmormântarea fostului luptător. În ultimele două zile, persoane din toată România au fost prezente la Iași, pentru a depune flori lângă sicriul lui Costel Corduneanu, unde au fost atârnate toate medaliile pe care le-a câștigat în cariera de sportiv. De asemenea, în jurul catafalcului au fost puse sute de flori albe și zeci de coroane, în semn de respect pentru cine a fost Costel Corduneanu. Evenimentul a fost pregătit cu mare fast de familia îndurerată.

Citește și Cavoul în care va fi depus Costel Corduneanu a fost finalizat! Logo-ul Jocurilor Olimpice a fost încrustat în marmura neagră. Cât a costat totul

Sute de persoane au îmbrăcat tricouri negre pe care este ilustrat chipul fostului sportiv. În tot acest timp, în interiorul cortului, pe un ecran uriaș au rulat fotografii cu cel supranumit „Legenda Moldovei”, iar dedicațiile au fost la ordinea zilei.

Tot mai multe persoane s-au întrebat cât a costat sicriul în care a fost depus cunoscutul Costel Corduneanu. Acesta este unul de tip Boston, ce se vinde cu preţuri cuprinse între 16.000 şi 20.000 de lei. Deja, la Cimitirul „Eternitatea”, se lucrează pentru a se ajusta groapa la dimensiunile sicriului, care este mult mai mare decât unul obișnuit.

Citește și Colegele Elisabetei, fiica lui Costel Corduneanu, au venit la priveghi cu brațe de flori

În tot acest timp, afară au fost pregătiți berbecuți și purceluși la proțap pentru toți oamenii prezenți la eveniment. De asemenea, au fost și mâncăruri pentru cei care postesc. Este anunțat că va mai cânta și Florin Salam înainte de înmormântarea lui Costel Corduneanu.

Comentarii
  • Daca ANAF-ul ar fi zgariat numai nitel valurile de banet care s-au perindat si se vor mai perinda si maine cu ocazia acestui circ funebru ar fi descoperit, ceea ce se presupune ca deja stia, dar nu avea dovezi, o imensa frauda fiscala si un puhoi de bani spalati. Cat au costat berbecutii? De unde au fost achizitionati? Au viza DSVSA? Sanepidul a verificat daca se respecta fluxul de productie in cazul acestor bucatarii improvizate? Nu as fi mirat sa citesc maine in presa ca s-au umplut spitalele cu „pelerini” nu nadragii in vine,pardon,cu toxiinfectie alimentara sau, de ce nu, poate nitica trichineloza.
    Apropos, unde isi fac nevoile puhoaiele de gura-casca veniti sa se inchine la cadavrul expus in restaurant? Oare s-a eliberat macar 1 factura pentru fluviu de bani aruncat acum pe scena sa vada „prostimea” ce avute sunt ‘elitele”? Sistemul informatic e-facatura sigur nu ar fi facut fata, daca barem un sfert ar fi fost pe factura …:D. Organili, incepeti sa sapati de luni, ca sigur aveti ce si poate va mai carpiti bugetul cu niscavai euroi. Spor la treaba tovarasi!

  • Aveti stiri noi despre politistul local Zanfirescu? Asigura legalitatea desfasurarii petrecerii?Este la priveghi si daca da, ce a mancat? Ce recomandari are de facut cetatenilor onesti dupa tot ce a vazut la priveghi? Crede ca merita tabloul de la etajul I al IPJ si daca da, de ce?

Adauga un comentariu