Local

Nicio zi fără percheziţii la Iaşi! Casa unei profesoare de religie a fost împânzită de mascaţi. Ce au căutat anchetatorii – Exclusiv

Publicat: 02 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicio zi fără percheziţii la Iaşi Casa unei profesoare de religie a fost împânzită de mascaţi. Ce au căutat anchetatorii - Exclusiv
Percheziții într-un dosar de cămătărie la Iași

Încă o zi cu percheziţii la Iaşi. Poliţiştii ieşeni au desfăşurat mai multe percheziţii domiciliare în municipiul Iași şi în comune din judeţ. Astfel, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiuni economice, oamenii legii au descins în mai multe locaţii. Printre acestea se numără şi proprietatea unei profesoare de religie din judeţ. Soţul acesteaia are afaceri cu cereale, iar în această dimineaţă s-a trezit cu mascaţii la uşă. Surse ale reporterilor Cotidianului BZI au precizat că ar fi vorba despre evaziune fiscală. În total au fost efectuate cinci percheziţii.

Adolescentă din Iași, acuzată de șantaj! Totul a pornit după ce i-a sucit mințile victimei! Tânărul a scăpat ca prin urechile acului de la un jaf în grup!

O puștoaică a fost trimisă în judecată de procurori, după ce a vrut să atragă în plasa ei un tânăr! Acuzații aduse de anchetatori sunt cele de șantaj, tentativă de tâlhărie și complicitate la tâlhărie, după ce puștoaica i-a sucit mințile unui tânăr! Scandalul a avut loc la Releu

O puștoaică a vrut să atragă în plasa ei un tânăr! Acuzații de șantaj și jaf, la Iași, după ce i-a sucit mințile! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Gabriel Albert Popescu, Ion Nechifor și Alexandra Andreea Ambrosa.
Anchetatorii îi acuză pe aceștia de șantaj, tentativă de tâlhărie și complicitate la tâlhărie. În dosar, tânărul care a devenit victimă s-a constituit parte civilă. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

O puștoaică i-a sucit mințile și a încercat să-l atragă în plasa ei un tânăr!

Puștoaica și ceilalți 2 indivizi au intrat în atenția anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni. Asta, în urma unui scandal care a avut loc la Releu, în zona Bucium. Totul a pornit după ce puștoaica i-a sucit mințile unui tânăr cu ceva bani și cu o limuzină de lux. Conform oamenilor legii, cei 2 au discutat pe un site și au stabilit să se întâlnească.
Anchetatorii au stabilit că aceștia au mers spre Bucium, la o plimbare romantică, într-un Audi Q7. La un moment dat, aceștia au coborât din mașină. După câteva mici tandrețuri, în zonă a apărut o mașină în care se aflau prietenii adolescentei. Doi dintre aceștia și-au acoperit fețele și au coborât din vehicul, cu gândul de a-l tâlhări pe tânăr. Însă acesta a avut prezență de spirit și a alergat spre mașina sa, a urcat la volan și a demarat în trombă.

Acuzații de șantaj și jaf, după scandalul care s-a petrecut la Releu!

Anchetatorii au adăugat că, supărați fiind că nu au reușit să-l jefuiască pe tânăr, amicii puștoaicei i-au lovit mașina cu bețe. Mai mult, după ce a plecat, tânărul ar fi început să primească mesaje amenințătoare. Conform procurorilor, puștoaica i-ar fi cerut sume de bani pentru a nu merge la Poliție, să se plângă de faptul că ar fi fost violată. Tânărul a stat câteva zile, dar, sătul de mesaje de șantaj, a mers la Poliție și a povestit totul. Polițiștii au intrat pe fir. Aceștia au descins în mai multe locuri, respectiv la tânără și la amicii ei. Astfel, aceștia s-au trezit cu „mascații” la ușă.
În urma incidentului, cei 3 au petrecut o noapte în arest.

„Pe 6 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie, au desfășurat percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată și șantaj. În urma perchezițiilor, 3 persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore”, au precizat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Puștoaica, plasată de magistrați sub control judiciar

Scandalul de la Releu a avut loc în luna iunie 2020.

„În noaptea de 6 spre 7 iunie, în urma unei înțelegeri prealabile, un tânăr de 29 de ani s-ar fi întâlnit cu o tânără pe raza comunei Bârnova, moment în care ar mai fi venit 3 tineri, iar 2 dintre aceștia, având fețele acoperite, i-ar fi lovit autoturismul cu obiecte contondente, tânărul de 29 de ani reușind totuși să plece. Ulterior, tânăra i-ar fi solicitat bani persoanei respective, pentru a nu reclama o pretinsă infracțiune, din cercetări rezultând că aceasta ar fi fost în complicitate cu ceilalți tineri”, au adăugat polițiștii ieșeni.

Adauga un comentariu