Mozaic muzical

Nicolae Botgros, declaraţii dureroase despre Covid-19: „Am urlat”

Publicat: 12 nov. 2020
Nicolae Botgros pe scena dirijeaza orchestra
Nicolae Botgros a făcut declaraţii dureroase despre Covid-19

Nicolae Botgros a făcut declaraţii dureroase despre Covid-19. Artistul a fost internat în urmă cu o lună de zile după ce a fost depistat cu noul coronavirus. Pentru o bună perioadă de timp violonistul a fost internat la terapie intensivă.

Starea acestuia s-a îmbunătăţit, iar acum s-a hotărât să vorbească despre acea perioadă.

Nicolae Botgros, declaraţii dureroase despre Covid-19

Starea lui Nicolae Botgros s-a îmbunătăţit de la o zi la alta. Medicamentele care i-au fost administrate în timpul în care a fost internat au avut efectul dorit. Chiar dacă a fost una dintre cele mai dificile experiențe prin care a trecut, artistul a demonstrat că este un om puternic, un luptător.

Mai presus de toate, artistul şi-a dat seama că este iubit de Dumnezeu.

„Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi!…”, i-a mărturisit Nicolae Botgros jurnalistei Rodica Ciorănică, potrivit antenastars.ro.

Amanta l-a făcut tătic la 65 de ani

Starea de sănătate a lui Nicolae Botgros este una stabilă în accest moment, iar artistul a făcut declaraţii dureroase despre Covid-19.. Viața privată a dirijorului a fost una extrem de zbuciumată.

Povestea de iubire dintre Nicolae Botgros și solista de muzică populară a început de pe vremea când Anișoara era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova. Fostul soț al al Anișoarei a scos la iveală faptul că cei doi au o relație de mulți ani.

Adauga un comentariu