Actualitate

Nicolae Robu şi-a publicat diplomele de studiu pe Facebook, dar și buletinul! Îl invită pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei, să facă același lucru – GALERIE FOTO

Publicat: 14 iul. 2021
Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei
Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei și-a publicat studiile pe o rețea de socializare

Nicolae Robu, fostul primar al Timisoarei şi-a publicat pe Facebook mai multe poze cu diplomele pe care acesta le are. Altfel spus, fostul edil şi-a publicat şi buletinul în care se vede faptul că are reşedinţa în Timişoara. Robu l-a invitat pe actualul primar ales din partea USR, Dominic Fritz, să facă acelaşi lucru.

Decizia de a publica o listă cu diplomele pe care le are vine în contextul în care în Consiliul Local au fost adoptate două hotărâri prin care îi obligă pe aleșii locali și șefii din Primărie să-și publice fotocopii după diplomele de studii pe care au spus că le dețin:

Nicolae Robu și-a publicat fotocopii cu diplomele de studii

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Nicolae Robu a publicat mai multe poze cu diplomele pe care le deţine dar şi buletinul din care reiese faptul că are domiciliul în Timişoara. Acest lucru vine şi în contextul în care s-a spus despre Dominic Fritz că nu ar avea domiciliul în Timişoara:

„Accentuez: localitatea de domiciliu, așa cum cere Codul Administrativ, nu localitatea de rezidență sau de domiciliu flotant. În mod normal, aceste proiecte ar fi trebuit să treacă într-un minut fiecare, dacă nimeni nu ar avea nimic de ascuns. Iar șeful lor, Primarul – despre care nimeni nu știe cine este, de fapt și cum a ajuns el, cetățean al Germaniei, un necunoscut și în Germania și în România, necunoscut chiar și pentru Google (!!!), dirijor de cor de amatori, să fie susținut să ajungă Primar al Timișoarei-, a făcut o adevărată criză de nervi! Până la urmă, cu toată opoziția neomarxiştilor, cele două proiecte au trecut la vot. Eu și sunt convins că la fel ați fi făcut oricare dintre dvs aș fi spus: . Și astăzi (miercuri – n.r.), mi-aș fi și publicat acele documente, să închei discuțiile”, mai spune Nicolae Robu.

Dominic Fritz în centrul mai multor scandaluri în Timişoara

De la preluarea mandatului, Dominic Fritz a strârnit mai multe nemulţumiri ale populaţiei din Timişoara. Ultimul motiv de nemulţumire este reprezentat de faptul că, într-un proces dezinsecţie, mai multe avioane împrăştie substanţe toxice în aer la ore intens circulate. Altfel spus, oamenii consideră că prin această modalitate li se aduce o atingere a siguranţei sanitare.

O altă controversă în jurul primarului Dominic Fritz a apărut atunci când acesta a numit un apropriat pe poziţia de City Manager. Concursul a fost ţinut la secret iar identitatea celui care a aplicat a fost ţinută la secret şi desecretizată doar după ce au apărut rezultatele. Totuși, la capitolul persoane vaccinate, Timișoara ocupă un loc fruntaș în clasamentul național al orașelor:

Timișoara este, după București, municipiul cu cei mai mulți cetățeni vaccinați, 118 987, potrivit Europa Liberă. Dovedim că suntem responsabili pentru noi și pentru ceilalți și vă felicit pe toți cei care ați ales să vă vaccinați. E bine, dar nu suficient. spunea pe data de 4 iunie 2021 Dominic Fritz

sursă foto: Facebook/Nicolae Robu
Adauga un comentariu