Cancan

Nicole Cherry, o mămică sexy. ,,Atunci când am adus pe lume un copil, am simțit că mă pot numi femeie…”

Publicat: 25 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicole Cherry o mămică sexy. Atunci când am adus pe lume un copil am simțit că mă pot numi femeie...
La vârsta de 23 de ani, Nicole Cherry este o mămică sexy și o femeie împlinită.

Frumoasa cântăreață Nicole Cherry este o mămică sexy. Dincolo de succesul pe plan profesional, tânăra artistă radiază de fericire de când o are pe fiica ei, Anastasia. Vedeta se declară o femeie împlinită pe plan profesional și personal, alături de tatăl copilului ei. Iată ce spune Nicole Cherry despre provocările vieții de familiei.

Nicole Cherry, o mămică sexy și o femeie împlinită

La vârsta de 23 de ani, Nicole Cherry a realizat multe. Și-a construit o carieră de succes în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton. Mai mult, artista a devenit mamă, iar viața i s-a schimbat complet.

Focoasa cântăreță se bucură din plin de viața de familie alături de bărbatul care i-a cucerit inima și se menține în formă. Aceasta arată spectaculos și a revenit la fizicul de invidiat de dinaintea sarcinii.

Recent, Nicole Cherry și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii sexy. Artista afișează un fizic de invidiat și își lasă la vedere formele perfecte. Cu toate că a pus pe jar inimile multor bărbați, cântăreața nu a acceptat să pozeze nud până acum.

Nici colega ei de breaslă, frumoasa Alina Eremia, nu a fost de acord să apară goală în revistele de profil. Altfel stau lucrurile în cazul celebrei cântărețe Andreea Antonescu, care a acceptat să pozeze în Playboy. Deși are o înălțime surprinzătoare, artista face furori cu aparițiile provocatoare la evenimentele mondene și se remarcă de fiecare dată în showbiz-ul autohton.

Și focoasa asistentă tv Ana-Maria Barnoschi își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze seducătoare. Aceasta nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia.

Nicole Cherry se bucură din plin de viață, iar de când este mămică radiază de fericire. Artista se menține în formă și se lasă fotografiată în ținute sexy.

Ce spune îndrăgita cântăreață despre provocările din viața de familie

Nicole Cherry a recunoscut că viața i s-a schimbat complet de când a apărut pe lume Anastasia, fetița ei superbă. În prezent, artista se consideră o femeie împlinită și extrem de puternică.

„Atunci când am adus pe lume un copil, am simțit că mă pot numi femeie în adevăratul sens al cuvântului. Asta simt eu acum, că am renăscut, odată cu Anastasia și că sunt mai puternică ca niciodată. Am conturat visuri mari și abia aștept să fiți martori la tot ce va însemna Nicole, FEMEIA.”, a declarat îndrăgita cântăreață.

Vedeta a vorbit deschis despre provocările pe care le întâmpină de când este mamă și cum s-a schimbat relația ei cu Florin Popa, bărbatul care i-a cucerit inima.

,,Anastasia e un copil bun, atunci când are o problemă și o deranjează ceva plânge ca orice copil. În rest, nu ne dă bătăi de cap, este un copil energic, un copil care râde, îi place să asculte muzică, se liniștește foarte tare. (…)

În momentul în care două persoane mature își doresc un copil și se înțeleg, acest lucru le unește. (…) Florin m-a salvat din multe episoade mai puțin bune de când suntem împreună. Da, a fost ca o ancoră. De fiecare dată când am o problemă știu că am pe cine să mă bazez. Nu îmi este frică să merg la drum cu el.”, a mărturisit Nicole Cherry.

O altă vedetă care se bucură din plin de rolul de mămică este fosta asistentă tv Flavia Mihășan. Aceasta a ajuns la vârsta marilor împliniri și s-a retras din televiziune pentru a se dedica familiei.

La vârsta de 23 de ani, Nicole Cherry este o mămică sexy și o femeie împlinită. Frumoasa artistă are o carieră de succes în muzică și o familie superbă de care este tare mândră. Celebra cântăreață radiază de fericire alături de iubitul ei și este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu