Cancan ultimă oră

Nicoleta Nucă recunoaște că ea și Alex Ursache nu sunt întotdeauna pe aceeași lungime de undă! Ce nu ar face niciodată logodnicul artistei: „De obicei îl iau cu forța după mine”

Publicat: 25 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicoleta Nucă recunoaște că ea și Alex Ursache nu sunt întotdeauna pe aceeași lungime de undă Ce nu ar face niciodată logodnicul artistei De obicei îl iau cu forța după mine
Nicoleta Nucă și Alex Ursache sunt extrem de îndrăgostiți, iar de-a lungul anilor au fost alături unul de celălalt atât în momentele frumoase, cât și în cele mai puțin frumoase

Nicoleta Nucă a mărturisit că iubitul ei își dorește să stea departe de luminile reflectoarelor. Tocmai de aceea, nu vrea să o însoțească la evenimentele mondene.

Nu mai încape îndoială faptul că Nicoleta Nucă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. Încă de la primele sale apariții în luminile reflectoarelor, vedeta a reușit să întoarcă toate privirile și să adune de partea sa o mulțime de fani. În tot acest timp și-a clădit o carieră de succes în industria muzicală. A scos hit după hit, iar melodiile sale au fost fredonate de o mulțime de ascultători.

Ei bine, dacă în viața profesională a avut parte numai de reușite, la fel s-a întâmplat și în cea personală.

Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Ursache. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, iar în urmă cu mai bine de doi ani s-au și logodit. Chiar dacă relația lor este una fericită și aceștia se susțin necondiționat, se pare că nu întotdeauna sunt pe aceeași lungime de undă.

Logodnicul Nicoletei Nucă nu vrea să audă de evenimentele mondene

Nicoleta Nucă și Alex Ursache sunt extrem de îndrăgostiți, iar de-a lungul anilor au fost alături unul de celălalt atât în momentele frumoase, cât și în cele mai puțin frumoase.

Ei bine, chiar dacă formează un cuplu, artista spune că nu sunt în permanență împreună, iar unul dintre locurile în care logodnicul său nu vrea să fie niciodată sunt evenimentele mondene.

Se pare că vedeta nu îl forțează și nu vrea deloc să pună presiune asupra lui. Mai mult decât atât, Nicoleta Nucă spune că partenerul său de viață este oricum în această industrie, doar că „în spatele cortinei”, astfel încât vrea să stea departe de lumina reflectoarelor.

„De obicei îl iau cu forța după mine, nu îi plac lui evenimentele mondene în general și nu este cel mai mare cinefil din lume. Azi mi-a zis:

Atunci l-am scutit! Nu, de ce să simtă presiune? Nu este afectat în mod direct de ce fac. Oricum, el este în domeniu, dar în spatele cortinei, să zic așa! Știe foarte bine cum este lumea aceasta, este obișnuit, dar nu îi place să apară, atâta tot!”, a mărturisit Nicoleta Nucă pentru Ego.ro.

De ce nu se uită Alex Ursache la interviurile Nicoletei Nucă?

Nicoleta Nucă este deseori întrebată despre relația sa și implicit, despre logodnicul său.

Cu toate acestea, se pare că Alex Ursache nu urmărește niciodată interviurile pe care le oferă partenera sa de viață. Artista spune că nu știe care este cu adevărat motivul, însă ceea ce știe cu siguranță este faptul că acesta are suficientă încrederea în ea. De asemenea, este conștient de faptul că are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

„Nu știu, cel puțin față de mine în mod intenționat nu o face! Dacă stă acasă ascuns și caută, nu știu! (râde) Dar în principiu nu! Nu e genul care să stea să caute ce am zis, ce nu am zis, să vadă ce vorbesc în interviuri. Are suficientă încredere în mine încât să mă lase să vorbesc ce consider! Oricum, știe că o să spun lucruri frumoase despre el și relația noastră.”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Adauga un comentariu