Cancan ultimă oră

Noile tendințe în modă. O geantă tip „sac de gunoi”, scoasă la vânzare cu 1.800 de euro

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noile tendințe în modă. O geantă tip sac de gunoi scoasă la vânzare cu 1.800 de euro
O geantă tip „sac de gunoi”, scoasă la vânzare cu 1.800 de euro

O nouă geantă a fost scoasă pe piață de un brand celebru și a stârnit foarte multe reacții din partea oamenilor. Este vorba despre o geantă care arată exact ca un sac de gunoi.

Geantă a fost vândută cu 1.800 de dolari. Produsul brandului de lux a stârnut un val de reacții pe internet! Geanta a fost vândută sub numele casei de modă Balenciaga.

Balenciaga a scos la vânzare la un preț exorbitant o „pungă de gunoi”

Casa de modă spaniolă „Balenciaga” a scos la vânzare la un preț exorbitant o „pungă de gunoi”.

Geanta este una specială, confecţionată din piele de viţel și decorată cu un logo subtil. Articolul excentric va ajunge în magazine anul viitor, în luna martie. Sacul, care a făcut înconjurul internetului, este disponibil pe alb, negru, galben şi albastru. Internauții s-au amuzat, au fost scandalizați de prețul piperat al genții sau au spus că brandul de lux vrea să testeze oamenii prin noul său produs.

Geanta de lux a fost criticată în mediul online. Dacă un internaut a spus că arată exact ca sacul de gunoi pe care îl folosești în bucătărie, altă persoană a spus că aceste creații sunt un experiment social morbid.

„Arată exact ca sacul de gunoi pe care îl folosești în bucătărie.”/ „Balenciaga are un sac de gunoi la vânzare pentru suma de 1.795 de dolari. Cred că creațiile de designer sunt un experiment social morbid”, sunt o parte din reacțiile lăsate de internauți.

Directorul creativ al brandului de lux, primele declarații despre produs

Directorul creativ al brandului de lux a făcut deja declarații pe seama alegerii de a produce și a vinde o astfel de geantă.

„Nu puteam să ratez ocazia de a face cea mai scumpă pungă de gunoi din lume, pentru că cine nu iubește un scandal de modă?”, a declarat Gvasalia pentru publicația Women’s Wear Daily.

Nu este primul designer care are această idee. În anul 2017, brandul spaniol BIIS a lansat o gamă de genți inspirată de pungi de gunoi din piele. Denumite Bin Bag, au fost disponibile în mărimile mică, medie și mare și au costat 258, 346 și, respectiv, 422 de dolari.

 

Adauga un comentariu