Cancan ultimă oră

Noul iubit al Anamariei Prodan, Ibrahim Ashary, prima reacție după ce impresara a confirmat relația! Vedeta a trecut definitiv peste divorțul de fostul soț

Publicat: 13 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Noul iubit al Anamariei Prodan Ibrahim Ashary prima reacție după ce impresara a confirmat relația Vedeta a trecut definitiv peste divorțul de fostul soț
Anamaria Prodan pare că și-a regăsit liniștea în brațele unui nou bărbat pe nume Ibrahim Ashary, un renumit medic estetician stabilit în Dubai, după ce a terminat studiile în Germania

Anamaria Prodan a trecut prin momente grele după despărțirea de fostul soț și o perioadă bună nu a vrut să se afișeze cu un nou partener la scurt timp de la despărțire din respect pentru copiii ei. Acum impresara pare că și-a regăsit liniștea în brațele unui nou bărbat pe nume Ibrahim Ashary, un renumit medic estetician stabilit în Dubai, după ce a terminat studiile în Germania.

După mai multe fotografii postate împreună de către Anamaria Prodan, ieri a decis să pună capăt speculațiilor și să recunoască, fără să lase loc de interpretări, faptul că formează un cuplu cu renumitul estetician, așa că a postat o fotografie în timp ce se țin de mână, ca doi porumbei.

Ibrahim Ashary nu a rămas indiferent. La scurt timp după postarea pe care a făcut-o Anamaria Prodan, a avut și el prima reacție, după ce s-a confirmat că formează un cuplu.

Ibrahim Ashary a reacționat după ce Anamaria Prodan a confirmat că sunt într-un cuplu

Anamaria Prodan radiază de fericire, semn că norii negri au dispărut definitiv din viața sa. În ultima vreme a postat din ce în ce mai des imagini în care se află alături de noul iubit, iar zâmbetul până la urechi este nelipsit. Se pare că noul partener al impresarei ține destul de bine pasul cu aceasta, pentru că și el a publicat o imagine pe Instagram cu Anamaria Prodan.

Acum nu mai există niciun dubiu! Anamaria Prodan și noul ei iubit sunt foarte fericiți împreună și savurează din plin fiecare clipă pe care și-o petrec unul alături de celălalt. Sunt foarte mândri că sunt unul alături de altul, judecând după zâmbetele largi și sincere pe care le afișează în fiecare fotografie postată în mediul online.

În continuare, Anamaria Prodan rămâne discretă în ceea ce privește viața ei personală. Exceptând imaginile pe care le-a postat în mediul online, nu a oferit niciun alt detaliu despre noua sa relație până în acest moment.

Comentarii
Adauga un comentariu