Cancan ultimă oră

Nu e o glumă! Câți lei costă o simplă supă în restaurantul lui Dani Oțil din București

Publicat: 16 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu e o glumă Câți lei costă o simplă supă în restaurantul lui Dani Oțil din București
Dani Oțil ar încasa, în fiecare lună un salariu fabulos, la care mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să vizeze

Este om de afaceri, om de televiziune, dar și tătic! Dani Oțil este împlinit pe toate planurile și reușește să facă față provocărilor. Mai mult decât atât, vedeta de la Antena 1 deține și un restaurant în București, mai cu seamă în zona Cartierului Francez. Iar meniul este diversificat! Câți lei costă o simplă supă în restaurantul prezentatorului TV de la ”Neatza”?

Prezentatorul TV Dani Oțil deține un restaurant în București, în zona Cartierului Francez. Clienții care îi calcă pragul sunt extrem de mulțumiți, judecând după review-urile pe care le-au lăsat pe pagina de Facebook a localului.

Încă din anul 2016, matinalul de la Antena 1 a pus bazele unui local unde mii de persoane i-au călcat pragul. Localul, care se află în zona Cartierului Francez din București, atrage numeroși clienți, căci are un meniu diversificat. De exemplu, clientul care își dorește să se înfrupte dintr-o porție de 100 de grame de somon, trebuie să plătească 24 de lei. Iar dacă dorește să mănânce caracatiță, trebuie să plătească 39 de lei / 100 grame.

Meniul este, într-adevăr, diversificat, iar poftele sunt satisfăcute. Fie că dorești fructe de mare și pește, paste, salate sau burgeri, restaurantul oferă preparate delicioase pentru toate gusturile.

Câți lei costă o simplă supă în restaurantul lui Dani Oțil din București

Iar, pentru cei care doresc să se înfrupte dintr-o supă, în restaurantul lui Dani Oțil, trebuie să știe că există mai multe tipuri din care pot alege. De asemenea, există și rubrica „Supa zilei”, însă trebuie să vă adresați ospătarului, pentru a afla ce bunătăți pune la dispoziție.

În condițiile în care dorești să comanzi meniul Cocido Sud American, acesta are o cantitate de 750 de grame și costă 59 de lei, potrivit meniului.

Dani Oțil lucrează cot la cot cu soacra sa

Dani Oțil nu este singurul care se ocupă de bunăstarea localului său, ci și soacra lui! La restaurantul său din Capitală, din zona Cartierul Francez, mama soției sale lucrează pe o poziție de conducere, iar salariul ar putea să se situeze între 2000 și 3000 de euro pe lună. Aceasta se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia și este atentă la tot ce se întâmplă în local.

Dani Oțil, om de afaceri și tătic împlinit

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată. Matinalul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a devenit un bărbat complet. Este om de afaceri, dar și tătic. De când a devenit tătic pentru prima oară, viața lui Dani Oțil s-a schimbat radical. Prezentatorul TV este în culmea fericirii și și-a intrat foarte bine în noul rol.

Adauga un comentariu