Local

Nu mai au scăpare! Cei doi „șmecherași” din Iași care ar fi pus o tânără să se prostitueze, amenințând-o cu imagini compromițătoare, au fost trimiși în judecată

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Nu mai au scăpare Cei doi șmecherași din Iași care ar fi pus o tânără să se prostitueze amenințând-o cu imagini compromițătoare au fost trimiși în judecată
Cosmin Bodnari și Sorin Gearbă au fost ținuți în arest preventiv, suspectați de săvârșirea a două infracțiuni

Cei doi tineri ieșeni care ar fi pus o tânără să se prostitueze au ajuns la mila judecătorilor! Sorin Gearbă și Cosmin Bodnari au șantajat-o pe puștoaică cu niște imagini compromițătoare pe care le aveau și au forțat-o să își vândă corpul mai multor bărbați. Aceștia au fost ținuți în arest preventiv în luna iulie, iar acum sunt acuzați de proxenetism și șantaj

Sorin Gearbă și Cosmin Bodnari, cei doi ieșeni care ar fi pus o tânără să se prostitueze, amenințând-o că vor face publice niște imagini indecente cu ea, au fost trimiși, recent, în judecată. Indivizii au închiriat diverse apartamente, unde tânăra era forțată să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. Polițiștii au percheziționat locuințele celor doi și au găsit sume de bani și telefoane mobile, folosite, probabil, pentru activitatea ilegală pe care o desfășurau.

un tanar care pozeaza in fata unei cladiri
Cei doi ar fi obligat-o pe fată să se prostitueze vreme de o săptămână

Sorin Gearbă și Cosmin Bodnari, trimiși în judecată pentru proxenetism și șantaj

mai multe persoane cu telefoane in mana
De frica publicării imaginilor indecente cu ea, tânăra nu a avut de ales decât să se prostitueze

Zilele trecute, Sorin Gearbă și Cosmin Bodnari, doi ieșeni din Dumești și Podu Iloaiei care au forțat o tânără să se prostitueze, au fost trimiși în judecată, acuzați de proxenetism și șantaj. Totul a început în luna ianuarie, când cei doi i-au arătat fetei imagini compromițătoare cu ea, amenințând-o că, dacă nu va face ce îi vor cere, le vor face publice. Tânăra nu a avut de ales decât să se prostitueze, împotriva voinței sale.

Aceasta a întreținut relații sexuale, forțată de împrejurări, în intervalul 20-28 ianuarie 2022, în apartamente în regim hotelier, puse la dispoziție de cei doi tineri care se visau proxeneți.

Din păcate pentru ei, polițiștii au descoperit activitățile ilegale cu care se ocupau, iar la 1 iulie 2022 au efectuat percheziții în locuințele bărbaților.

„În luna ianuarie 2022, doi tineri ar fi șantajat o tânără cu distribuirea unei filmări compromițătoare cu aceasta și ar fi determinat-o, astfel, să practice, în perioada 20-28 ianuarie 2022, prostituția în folosul lor, în municipiul Iași, în apartamente închiriate în regim hotelier. În urma percheziţiilor, s-a dispus ridicarea pentru continuarea cercetărilor a 3.333 de lei, 2.350 de euro şi a mai multor telefoane mobile. De asemenea, cei doi tineri au fost duși la audieri, iar pe baza probatoriului administrat în cauză au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind duşi în arest”, au afirmat reprezentanții poliției ieșene.

o persoana care intra intr-o camera de hotel
Indivizii ar fi închiriat apartamente în regim hotelier, unde tânăra a întreținut relații sexuale contra unor sume de bani

Indivizii care ar fi pus o tânără să se prostitueze, în arest preventiv

interiorul unei sali de judecata
Cei doi au fost trimiși în judecată pentru proxenetism și șantaj

Oamenii legii au descoperit suficiente dovezi ca să se poată lua măsuri față de cei doi tineri cu tendințe infracționale. Magistrații Judecătoriei Iași au dispus, la începutul lunii iulie, măsura arestului preventiv față de aceștia.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpaţii Gearbă Sorin Ionuţ şi Bodnari Cosmin Cătălin. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Gearbă Sorin Ionuţ, cercetat în stare de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de şantaj şi proxenetism, pe o durată de 30 de zile. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodnari Cosmin Cătălin, cercetat în stare de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de şantaj şi proxenetism pe o durată de 30 de zile”, au declarat judecătorii ieșeni.

În continuare, judecătorii se vor ocupa de soluționarea acestui dosar care îi privește pe indivizii care au visat să profite de vulnerabilitatea unei tinere pentru a obține avantaje materiale. Pentru că ar fi pus o tânără să se prostitueze, Cosmin Bodnari și Sorin Gearbă riscă să meargă la închisoare, fiind acuzați de comiterea a două infracțiuni.

Comentarii
Adauga un comentariu