BZI LIVE

LIVE VIDEO – Nu rata emisiunea BZI LIVE luni, ora 13:00! Dr. Ovidiu Alexinschi vorbește despre studiul mondial care vizează impactul psihologic al pandemiei cu noul coronavirus asupra populației – FOTO

Publicat: 15 nov. 2020

Luni, ora 13:00, revine în studioul BZI LIVE dr. Ovidiu Alexinschi, director medical al Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași, pentru a ne prezenta datele rezultate în urma studiului mondial care își propune să colecteze informații privind efectele psiho-emoționale pe care le resimt oamenii în perioada pandemiei COVID-19.

La acest proiect, denumit COH-FIT, au participat peste o sută de mii de oameni din peste 40 de țări, persoane cu vârsta de peste 18 ani cu domiciliul într-o zonă afectată de noul coronavirus.

În România, echipa de cercetători a fost formată din medici ieșeni de la Institutul de Pshiatrie „Socola” din Iași, unul dintre specialiști fiind invitatul moderatoarei Roxana Caraiman, dr. Ovidiu Alexinschi.

Medicul primar psihiatru ne va oferi sfaturi privind strategiile de adaptare la noile vremuri pe care le trăim.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu