International

Nu şi-a putut vizita soţia bolnavă, dar i-a cântat o serenadă în faţa spitalului. Videoclipul cu italianul de 81 ani a devenit viral

Publicat: 12 nov. 2020
Stefano Bozzini, trubadur italian din Emilia Romagna

Un cetăţean din Italia, în vârstă de 81 de ani, a făcut un gest plin de iubire adresat soţiei sale. Bărbatul nu a putut să-şi viziteze partenerul de viaţa de 47 de ani în spital, însă i-a cântat o serenadă la acordeon chiar în fata instituţiei medicale. Momentul lui Stefano Bozzini a fost imortalizat şi a ajuns viral pe toate reţelele de socializare.

Carla Sacchi, căsătorită cu Stefano de 47 de ani, a urmărit emoţionată interpretarea soţului său de la fereastra spitalului din Castel San Giovanni, oraş în regiunea italiană nordică Emilia-Romagna.

Bătrânelul a debutat recitalul cu piesa „Spanish Eyes” a lui Engelbert Humperdinck, iar mai apoi a cântat câteva melodii preferate ale soţiei lui. Zeci de persoane ce s-au oprit pentru a vedea momentul l-au încurajat. Soţia şi alte câteva pacienţi din spital l-au privit cu emoţie pe Stefano Bozzini.

Deşi unitatea spitalicească nu tratează pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, însă nu sunt permise vizitele rudelor din cauza normelor impuse pentru prevenirea infecţiei cu noul coronavirus.

Conform agenţiei italiene ANSA, Bozzini a fost membru al infanteriei Alpini, iar pălăria purtată face parte din uniforma purtată ani la rând. În unitatea militară, el era poreclit „Gianni Morandi din Alpini”, pentru că mereu cânta la acordeon.

„Ineditul trubadur, purtând un pulover roșu, pantaloni bleumarin, o pălărie cu pene și o mască, i-a cântat cântece de dragoste la acordeonul său”, a transmis CNN.

Femeie, bătută de soțul său polițist din Vaslui

Nu există termen de comparație și violența domestică este de neiertat. După cum putem observa, românii în loc să le aducă flori și bomboane soțiilor, prietenelor, mamelor și altor femei importante din viața lor, aceștia le lovesc cu bestialitate fără a se gândi de fapt la o altă modalitate de a rezolva problemele întâmpinate zilnic.

O femeie din Vaslui, în urmă cu un an, se afla internată în stare extrem de gravă la Spitalul C.I. Parhon din Iaşi, după ce a fost bătută într-un stil barbar de către propriul ei soţ. Bărbatul este angajat pe funcţia de psiholog la Serviciul Teritorial Vaslui al Poliţiei de Frontieră. Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontiera Iaşi a precizat la acel moment faptul că a dispus cercetări în ceea ce privește conduita poliţistului. În funcţie de rezultatele cercetării efectuate de poliţişti şi procurori, TPF Iaşi va lua măsurile ce se impun în astfel de cazuri.

”În funcţie de rezultatele cercetării desfăşurate de către autorităţile competenţe şi de calitatea procesuală a lucrătorului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași va dispune măsuri în conformitate cu Statutul Poliţistului”, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

”La nivelul instituţiei noastre au fost dispuse o serie de verificări care vizează conduita poliţistului, în conformitate cu art. 41 lit. h) din Legea 360/2002 privind Statutul Poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare”, a mai spus Denis Lazăr.

Un alt caz şocant la Vaslui. Un bărbat şi-a bătut nevasta cu un ciocan

O femeie de 59 de ani din localitatea vasluiană Fereşti a ajuns în stare gravă la spital, fiind bătută cu ciocanul de soţul său, în urmă câțiva ani. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, consumase băuturi alcoolice şi astfel a ajuns să-şi lovească soţia cu pumnii în față şi cu ciocanul în spate.

Preluată în stare gravă de o ambulanţă, vasluianca a fost transportată direct la un spital din Iaşi, unde a fost diagnosticată cu fracturi costale, fractură de maxilar şi mai multe traumatisme la faţă şi pe corp, citează Mediafax. Anchetatorii susţin că femeia a refuzat să depună plângere împotriva soţului său, în pofida agresiunii fizice la care a fost supusă.

Adauga un comentariu