Titlurile zilei

Nunta anului în sistemul medical ieșean! Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, se însoară! Viitoarea soție e deja însărcinată (Exclusiv)

Publicat: 28 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nunta anului în sistemul medical ieșean Florin Roșu managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași se însoară Viitoarea soție e deja însărcinată Exclusiv
Dr. Florin Roșu și iubita lui, Carmen Păuleț, s-au căsătorit

Bat clopote de nuntă! Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași va face pasul cel mare în zilele următoare. Medicul Florin Roșu și iubita lui, Carmen Păuleț, medic pneumolog în vârstă de 31 de ani, au ales să își unească destinele. Cei doi formează un cuplu de mai multă vreme, iar, acum, au hotărât să facă pasul cel mare. Bucuria este dublă, pentru că cei doi vor deveni părinți

Medicul Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași se căsătorește! Acesta și frumoasa lui iubită, Carmen Păuleț, medic pneumolog, au ales să își unească destinele. Frumoasa doctoriță, în vârstă de 31 de ani, i-a furat inima managerului în urmă cu mai multă vreme. Relația celor doi a fost una rezervată, iar, acum, s-au hotărât să facă pasul cel mare. Florin Roșu și Carmen Păuleț au depus actele de căsătorie la Starea Civilă din Iași, unde va avea loc cununia civilă a celor doi, în următoarele zile.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, petrecerea de nuntă nu va avea loc în acest an, dar, cu siguranță, când va fi să fie, va fi una fastuoasă și plină de eleganță. Cel mai probabil, petrecerea de nuntă va avea loc anul viitor sau peste doi ani. Cununia civilă se anunță a fi una restrânsă, în familie, alături de părinți și sărbătorită la fel, într-un cerc restrâns, pentru că un astfel de moment nu poate trece nesărbătorit. În edițiile anterioare, reporterii „BZI” au scris despre nunta fiicei primarului din Târgu Frumos. Ioana Vatamanu și-a unit destinul cu Răzvan Gabriel Enceanu. Evenimentul a avut loc la Restaurantul „Glaris”, din Târgu Frumos.

Bucuria este dublată de o altă veste frumoasă în familia managerului Florin Roșu

În familia medicului Florin Roșu și a viitoarei sale soții, Carmen Păuleț, fericirea este dublată de o altă veste frumoasă, care le va schimba viața. Tânăra Carmen Păuleț îi va oferi cel mai frumos cadou managerului Florin Roșu: aceasta este însărcinată. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată! Sarcina nu este atât de avansată încât să se poată ști sexul copilului.

Viitorii părinți stau cu sufletul la gură, dar sunt extrem de fericiți. Întreaga familie îl așteaptă nerăbdătoare pe noul membru. Pregătirile sunt în toi pentru venirea pe lume a bebelușului, dar și pentru nuntă. Medicul Florin Roșu va deveni tătic la vârsta de 36 de ani. Întreaga echipă a spitalului pe care îl conduce s-a bucurat la auzirea acestor vești frumoase și le-au transmis celor doi doar gânduri bune și felicitări.

Mai multe personalități din Iași s-au căsătorit în acest an

Amintim că, la sfârșitul lunii iulie 2021, actrița Erica Moldovan s-a căsătorit. Aceasta a avut o nuntă ca în povești la un local extravagant din Iași. Erica Moldovan s-a căsătorit cu artistul Mihai Chelariu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Actrița a optat pentru o ținută simplă în ziua cununiei civile. Nunta a avut loc a doua zi. Înainte de ziua cea mare, frumoasa actriță a organizat, alături de mai multe prietene, într-un local din Iași, petrecerea burlăcițelor.

Acestea au petrecut până dimineață. Tot în acest an, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Iași a ales să facă o nuntă de zile mari pe o plajă de lux din Grecia. Patronul de la Vivertine, Cezar Amititeloaie, a spus: „Da” și și-a unit destinul cu Manuela Alexuc, o femeie foarte frumoasă. Nunta a avut loc în Grecia, invitații au fost pe măsură, iar imaginile cu luxul vorbesc de la sine. Așadar, mireasa, Manuela Alexuc, a avut o superbă rochie albă, iar mirele nu a fost mai prejos. Codul nunții a fost „All white”.

O altă nuntă fastuoasă a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Una dintre cele mai cunoscute avocate din Iași s-a căsătorit cu un pilot de origine turcă la începutul lunii octombrie 2021. Astfel, Sandra Grădinaru și-a pus pirostriile. La eveniment au fost invitate diverse personalități ale Iașului. Astfel, printre invitații la evenimentul ce s-a desfășurat pe o plajă din Turcia au participat și cunoscuți medici din Iași.

Adauga un comentariu