Titlurile zilei

Nunta anului la Iași! S-a măritat Ioana Vatamanu, mezina primarului din Târgu Frumos. Apariție sexy și provocatoare la cununie – FOTO

Publicat: 07 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nunta anului la Iași S-a măritat Ioana Vatamanu mezina primarului din Târgu Frumos. Apariție sexy și provocatoare la cununie - FOTO
În cursul zilei de ieri, Ioana Vatamanu, fiica primarului din Târgu Frumos, a făcut nuntă la restaurantul Glaris din localitate, cu 96 de invitați

Fiica primarului din Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, s-a măritat. Ioana Vatamanu, 29 de ani, și-a unit destinul cu Răzvan Gabriel Enceanu, 31 de ani. Evenimentul a avut loc la restaurantul Glaris, din Târgu Frumos. Tinerii căsătoriți lucrează împreună la fabrica de pâine Țac Țac, deținută de primar

În plină pandemie de COVID-19, viața merge înainte pentru Ioana Vatamanu, fiica mai mică a lui Ionel Vatamanu, primarul din orașul Târgu-Frumos. În cursul zilei de ieri, chiar edilul a unit destinul Ioanei cu al lui Răzvan Gabriel Enceanu. Fata are 29 de ani, în timp ce ginerele are 31 de ani.

„Cu o emoție greu de stăpânit am oficiat astăzi căsătoria Ioanei, fiica mea cea mică, cu logodnicul ei Răzvan. În această zi specială din viața voastră, suntem alături de voi și vă dorim o viață fericită împreună, încununată de respect și dăruire! Casă de piatră și copii mulți și frumoși!”, a transmis primarul Ionel Vatamanu pe pagina personală de socializare.

Fericitul eveniment a fost organizat la hotel-restaurant Glaris din localitate, afacere controlată de primarul Ionel Vatamanu.

Relația Ioanei Vatamanu cu sora mai mare este strânsă, cea din urmă devenindu-i și nașă de cununie

Contactat de către reporterii BZI, edilul din Târgu Frumos a oferit câteva detalii legate de evenimentul din familia sa petrecut în cursul zilei de ieri.

„De meniu nu pot să vă spun mare lucru pentru că nu m-am ocupat eu. S-au ocupat fata și ginerele. Nașii sunt sora miresei și soțul acesteia, Sânziana Lupu și Daniel Lupu. La eveniment vor participa 96 de persoane. Din politică nu va fi prezent nimeni, nu am anunțat pe nimeni. Petrecerea va fi restrânsă, cu apropiați și membrii familiei. Nu vom face circ. Atât fata mea, cât și ginerele lucrează împreună la Țac Țac. Toți lucrează la Țac Țac”, a precizat primarul din Târgu-Frumos, înainte de eveniment.

Fabrica de pâine Țac Țac are o tradiție de aproape 30 de ani. Oficial, în firmă, primarul Ionel Vatamanu nu apare în acte, dar este controlată tot de membrii familiei. Anul trecut, vânzările societății au ajuns la 16.657.659 lei, adică 3,4 milioane euro, cu un profit de 1,7 milioane lei, cu un număr de 160 de angajați.

Pozele Ioanei Vatamanu de pe Facebook sunt amețitoare pentru prietenii de pe rețeaua de socializare

Ioana Vatamanu nu se gândește de două ori înainte de a posta fotografii provocatoare pe pagina personală de socializare.

„O privire pătrunzătoare… a unor ochi f frumoși…”, comentează Florin Pascariu, la una dintre postările tinerei. La altă poză în care apare cu tricou mulat pe bust, bărbații nu s-au abținut. „Bună Ioana”, consideră Marius Emanuel Nicușor. Alexandru Vlad Ripa a spus că e „drăguță”, în timp Baciu Alin Bossu a fost mai tranșant și a comentat că e „sexy”. „Din părinți frumoși ies copii frumoși. Esti deosebită”, a transmis o femeie trecută de prima tinerețe.

A mai primit aprecieri ca „sexy lady”, „Wow!!!” sau „Like”.

Adauga un comentariu