Cancan

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri neașteptate despre numeroase personaje feminine celebre

Publicat: 13 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nuțu Cămătaru dezvăluiri neașteptate despre numeroase personaje feminine celebre
Nutu Camtaru a facut dezvaluiri despre femeile celebre din viata lui

În cartea ”Dresor de lei și de fraieri”, scrisă de Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru face dezvăluiri neașteptate despre numeroase personaje feminine celebre. Cu toate că nu sunt precizate nume, printre rânduri se poate citi cu exactitate despre cine este vorba.

”Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, mărturisea Nuțu Cămătaru la lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri”, iar Codin Maticiuc aducea lămuriri suplimentare: ”Erau multe celebre… Dacă presa se aștepta să vadă nume, trebuia să se știe că eu, care am mai scris o carte în care apăreau întâmplări, dar fără niciun nume”.

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri fară perdea despre femeile din viața sa

În anul 2006, Nuțu Cămătaru vorbea despre femeile celebre cu care ar fi avut unele relații. Interlopul se bucură în prezent de mai multă notorietate după apariția cărții ”Dresor de lei și de fraieri”. De-a lungul timpului acesta a reușit să strângă o avere frumușică din afacerile pe care le conduce.

”Am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rosse-Marie, care dansează la «Surprize, Surprize!» pentru Andreea Marin și multe altele! Păi Elena Ioniță (n.r.- una dintre membrele trupei DeCorazon și actrița de telenovele) a zis că-i logodnica mea, dar n-a fost!”, s-a confesat Nuțu Cămătaru din spatele gratiilor în anul 2006 pentru ziarul Averea.

Dacă despre Nicoleta Luciu se știa că a avut un fel de relație ( nu se știe nici acum dacă au fost doar prieteni sau mai mult decât atât), despre Rosse Marie Florescu, fosta dansatoare de la Surprize, Surprize se stiu foarte puține. După ce episodul TVR s-a încheiat, blonda a fost vedetă a show-ului ”Vaporul Iubirii” de la Antena 1.

Rosse Marie Florescu a dispărut din lumina reflectoarelor

În anii 2000, Rosse Marie Florescu făcea senzație în emisiunea prezentată de Andreea Marin, ”Surprize, surprize”.

Rosse Marie Florescu a fost, fără doar și poate, cea mai senzuală dansatoare de la legendara emisiune ”Surprize, surprize”. Avea o frumusețe aparte, iar mișcările sale erau unice. Vremea a trecut și blonda a ajuns la vârsta de 43 de ani. Treptat, aceasta s-a ocupat cu diverse lucruri, fiind și antreprenor la un moment dat. Administra un salon de înfrumusețare cu sora ei în urmă cu aproape un deceniu de care se ocupă, se pare, și în prezent.

După ce a dispărut din lumina reflectoarelor, Rosse Marie Florescu și-a dedicat timpul fetiței sale, Rosabella, fruct al relației cu Dragoș Tudor, fiul impresarului Dumitru Tudor.

Nuțu Cămătaru, despre politicienii din România

Nuțu Cămătaru a fost invitat în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D. Interlopul a refuzat însă să participe deoarece a văzut printre invitați o serie de politicieni prefăcuți.

”Eu spun lucrurilor pe nume, de aia sunt și unicat așa, în viață, nu mă dau înapoi de la nimic. (…) Și să mă duc să mint, așa, cu nonșalanță, în fața cuiva, nu pot. Și au fost unele persoane acolo și au mințit și a trebuit să spun eu adevărul în cartea asta”, explică Nuțu Cămătaru.

Personajul pe care îl numește este fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie. Acesta îl face praf în epilogul cărții. ”Nu l-aș fi menționat niciodată, dar tocmai l-am văzut într-un interviu televizat, cică nu mă cunoaște. Nu mă cunoaște?

Îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi că m-a cunoscut ș l-am ajutat să ajungă primar de trei ori! L-am primit în casă de câte ori a avut nevoie și acum nu mă cunoaște?! Mariane, pe drumul pe care pleci tu, eu mă întorc obosit, și dacă nu te descurci acolo (se referă la condamnările cu închisoarea, n. red.), să dai un semn”, scrie, în epilog, în cartea “Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Adauga un comentariu