Prima pagină » Actualitate » O bătrână în vârstă de 93 de ani din Sibiu se află pe lista candidaților la alegerilor locale! Bunica Maria își dorește să îi ajute pe pensionarii aflați în nevoie

O bătrână în vârstă de 93 de ani din Sibiu se află pe lista candidaților la alegerilor locale! Bunica Maria își dorește să îi ajute pe pensionarii aflați în nevoie

18 mai 2024, 19:40, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Situație neașteptată în Sibiu! Bunica Maria, o femeie în vârstă de 93 de ani, pe lista candidaților la alegerile locale.

Bunica Maria, o femeie în vârstă de 93 de ani din Sibiu, a luat prin surprindere pe toată lumea. În ciuda faptului că are o vârstă înaintată, femeia vrea să candideze la alegerile locale. Nu va fi singură, ci alături de alte persoane din familia sa. Se pare că cel care a înscris-o a fost chiar nepotul ei, Ștefan Zară. Tânărul vrea să ajungă primarul Sibiului, motiv pentru care i-a înscris pe lista de consilieri pe mama, tatăl și bunica lui.

Femeia și-a luat rolul în serios și chiar a vorbit despre nemulţumirile sale. Se pare că după o viață în care a muncit din greu, bunica Maria s-a ales cu o pensie foarte mică.

Bunica Maria candidează la alegerile locale la vârsta de 93 de ani

Campania electorală continuă să ne surprindă. În multe localități din România candidații la alegerile locale au luat prin surprindere pe toată lumea, fiind vorba de tată și fiu care vor să obțină aceeași funcție, ba chiar și doi soți, în prag de divorț.

De această dată este vorba despre bunica Maria, o femeie în vârstă de 93 de ani din Sibiu. Nu este singură pe liste, ci alături de toată familia sa. Se pare că vrea să-și susțină nepotul, Ștefan Zară, care candidează pentru primăria orașului Sibiu.

Bunica Maria își ia rolul în serios, ba chiar spune că ar vrea să îi ajute pe ceilalți pensionari.

În ciuda faptului că a muncit din greu toată viața, la bătrânețe s-a ales cu o pensie mică. Femeia spune că venitul de 1.000 lei nu îi ajunge și se descurcă cu greu, dat fiind faptul că foarte multe lucruri s-au scumpit considerabil.

„Am o pensie de 10 milioane (n.r. 1.000 de lei). Mă descurc mai greu, ce să fac, că toate-s scumpe. Toate s-au scumpit. Am lucrat toată viața, dar ce să fac.

Trecem peste toate.”, spune femeia, pentru Ziua Online, citat de Fanatik.ro.

Ce spune Ștefan Zară despre candidatura bunicii sale?

Situație inedită din Sibiu i-a luat pe mulți prin surprindere, asta pentru că Ștefan Zară și-a înscris toată familia pe liste.

Aceștia spun că sunt o familie extrem de unită și vor să implementeze această idee și în rândul comunității. Mai exact, vor să aibă scopuri comune și să se ajute reciproc, exact așa cum se întâmplă într-o familie.

„Familia Zară, o familie unită. Familia este ca o comunitate restrânsă. Ori de câte ori membrii acesteia sunt uniţi spre scopuri şi idealuri comune, această comunitate, familie, se dezvoltă. Mă pot mândri că familia mi-a fost întotdeauna alături în demersul meu politic”, a spus Ioan Ştefan Zară.

Cât despre bunica Maria, acesta spune că se mândrește foarte mult cu ea, dat fiind faptul că este încă o persoană în putere și cu discernământ. Mai mult decât atât, ar face orice ca să îl ajute și îl susține necondiționat, inclusiv în lupta pentru primăria Sibiului.

„Bunica are 93 de ani şi ne mândrim cu ea. M-au întrebat şi când am depus candidatura ce vârstă are, am spus că 93 de ani, şi face nişte plăcinte tare bune, cum rareori mai face cineva, aşa tradiţionale, frământate. Şi mă mândresc cu ea, este în putere, are discernământ, ne ajută cu ce poate ”, a mai spus acesta.

Comentarii
  • Atat ii duce capul pe acesti tineri. Politica romaneasca a ajuns pe mana unor analfabeti, a unor personaje cu 8-10 clase, care pe retelele sociale scriu ca au scoala vietii! Doamne da putere romanilor sa puna ghioaga pe ei si sa-i trezeasca la viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *