Cancan

O cântăreaţă de muzică populară şi familia, implicați într-un grav accident. Mașina în care se afla a luat foc

Publicat: 14 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O cântăreaţă de muzică populară şi familia implicați într-un grav accident. Mașina în care se afla a luat foc
Elvira Tănasie și familia sa au fost la un pas de moarte după ce mașina în care se aflau a luat foc

Elvira Tănasie, o cunoscută cântăreaţă de muzică populară din Oltenia, şi familia sa, au fost implicați într-un grav accident. Aceasta susține că au fost la un pas de a muri după ce mașina cu care se deplasau a luat foc. La scurt timp după ce Elvira Tănasie, fiul și soțul au coborât din mașină, aceasta a explodat.

O artistă cunoscută din România, Elvira Tănasie, a trăit un moment extrem de periculos atunci când mașina sa a luat foc în timpul mersului, iar ulterior a explodat. Evenimentul a avut loc în timp ce cântăreața se îndrepta spre un restaurant pentru a susține un concert, iar fumul a început să iasă din vehicul.

O cântăreaţă de muzică populară şi familia, implicați într-un grav accident

Elvira Tănasie, renumită interpretă de muzică populară din Oltenia, se afla în mașină împreună cu soțul și fiul ei în vârstă de 8 ani. Inițial, au simțit miros de fum, iar partenerul său a presupus că acesta venea de la exterior, prin sistemul de ventilație. Cu toate acestea, când fumul a început să iasă din torpedou, artista i-a cerut soțului oprirea imediată a mașinii. La scurt timp după ce au părăsit vehiculul, mașina, veche de 22 de ani, a explodat.

„Într-o fracțiune de secundă s-a întâmplat totul. A tras pe dreapta și în momentul ăla am văzut un foc mare pe sub torpedou. Am sărit, am scos copilul din mașină, soțul a încercat să mai salveze ceva. Ne-au ars acte, tot… Cum am sărit din mașină și am fugit în spate, mașina a bubuit”, a declarat Elvira Tănasie pentru starpopular.ro.

Focul a fost stins de pompierii care au intervenit la fața locului, împiedicând tragedia să ia o turnură și mai gravă. Elvira Tănasie și familia sa au scăpat nevătămați, dar evenimentul a lăsat urme adânci, mai ales că mașina artistei a explodat la scurt timp după evacuarea lor. Artista a dezvăluit că mașina a ars în totalitate, iar actele și bunurile personale au fost distruse de incendiu.

Elvira Tănasie, dezamăgită de reacția celor din jur

Totuși, cel mai tulburător aspect a fost reacția oamenilor din jur în momentele critice. Elvira Tănasie a mărturisit că a fost dezamăgită de lipsa de reacție a oamenilor care o ocoleau și claxona continuu să se dea la o parte, în loc să oprească și să ofere ajutor.

„Cred că e urât să spun că m-a scârbit, credeam că noi, românii, suntem frați și la necaz sărim. Nu pot să spun prin ce am trecut când am sărit în stradă, cu un copil de mână, și ridicam mâinile în sus implorând să oprească cineva să ne ajute. Toți mă ocoleau și mă claxonau să mă dau la o parte. Nimeni n-a oprit, râgușisem de la cât am țipat”, a adăugat Elvira Tănasie.

Cauza aparentă a incidentului a fost legată de reparațiile efectuate la sistemul de ventilare al mașinii, la un service auto din Vâlcea. Pompierii au informat-o pe artistă că aceste reparații ar putea fi cauza defecțiunilor care au condus la explozia mașinii.

Adauga un comentariu