Local

O femeie din Iași, prinsă băută la volan! Ieșeanca s-a ales cu un dosar penal, la 58 de ani

Publicat: 23 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie din Iași prinsă băută la volan Ieșeanca s-a ales cu un dosar penal la 58 de ani
O femeie în vârstă de 58 de ani ar fi condus un vehicul fiind sub influența alcoolului

O femeie din Iași, prinsă băută la volan. Aceasta a condus un autoturism în comuna Holboca fiind sub influența băuturilor alcoolice. Femeia este cercetată acum de polițiștii ieșeni. După ce a fost trasă pe dreapta, ieșeanca a fost dusă la spital pentru a putea stabili valoarea exactă a alcoolemiei. Din păcate, în ultimii ani, în traficul din județul Iași au fost depistate tot mai multe astfel de situații, în cadrul cărora unele femei au fost descoperite băute la volan.

Femeia prinsă băută la volan s-a ales cu un dosar penal, la 58 de ani. Astfel, în seara de 21 februarie 2022, o femeie în vârstă de 58 de ani a condus un autoturism fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 1,04mg/l alcool pur în aerul expirat.

Zilele trecute, polițiștii ieșeni au acționat în județul Iași. În urma acțiunilor, au fost sesizate 30 de infracțiuni, au fost suspendate 35 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

un politist care verificaalcoolemia
În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 1,04mg/l alcool pur în aerul expirat

O femeie din Iași, prinsă băută la volan: Cercetată pentru conducere sub influența alcoolului

Un politist de la Rutiera
Agenţii din cadrul Secţiei I de Poliţie Rurală Iaşi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unuivehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Astfel, polițiștii din Iași au desfășurat mai multe acțiuni de control pe întreg județul, fiind prezenți în traficul din județ. Din cercetările făcute până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara zilei de 21 februarie 2022, o femeie în vârstă de 58 de ani ar fi condus un autoturism în comuna Holboca fiind sub influența alcoolului.

Aceasta a fost testată cu un alcooltest, rezultând o valoare de 1,04mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru a afla alcoolemia exactă, polițiștii au dus-o pe femeie la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge. Cercetările cu privire la femeia din județul Iași sunt continuate.

„Agenţii din cadrul Secţiei I de Poliţie Rurală Iaşi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe“, au subliniat reprezentanții IPJ Iași.

un pahar cu alcool si cheile unei masini pe o masa
Femeia a fostdusă la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei

O altă femeie a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice

o femeie care consuma alcool
Având suspiciuni cu privire la starea femeii, agenții de poliție au decis să efectueze o verificare cu aparatul alcooltest

În urmă cu câteva luni, un echipaj din cadrul Secției II de Poliție Rurală patrula pe DJ 248, când a oprit un autoturism la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 46 de ani. Având suspiciuni cu privire la starea femeii, agenții au decis să efectueze un control cu aparatul alcooltest. În urma testării a rezultat o valoare de 0,91mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, femeia a fost dusă la spital, pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Astfel, polițiștii ieșeni au întocmit un dosar penal pe numele femeii pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Din păcate, în ultimii ani, în traficul din județul Iași au fost depistate tot mai multe astfel de situații, în cadrul cărora unele femei au fost descoperite băute la volan. Acum, o altă femeie din Iași a fost prinsă băută la volan.

Adauga un comentariu