Actualitate

O femeie imobilizată la pat a fost udată și lăsată în frig de un bărbat, pentru o bucată de pământ

Publicat: 02 feb. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
O femeie imobilizată la pat a fost udată și lăsată în frig de un bărbat pentru o bucată de pământ
Bărbatul i-a udat inclusiv patul și plapuma

Un bărbat din Vaslui a udat o femeie imobilizată la pat și a lăsat-o în frig pentru o bucată mică de pâmânt. Victima a fost găsită a doua zi de niște oameni care îi călcau pragul.

Întâmplarea a avut loc în comuna Tătărăni.

O femeie imobilizată la pat a fost udată și lăsată în frig de un bărbat

O bãtrânã imobilizatã la pat, în vârstă de 75 de ani, din comuna Tătărăni, județul Vaslui a trecut, în urmă cu două nopți, prin clipe de coșmar. Un bărbat de 65 de ani a pătruns în casa femeii, spunându-i că vrea să o omoare. A luat-o de gât, a târât-o, a lovit-o fără milă, iar apoi a aruncat peste ea cu două găleți cu apă, udând-o leoarcă. Acesta i-a udat inclusiv patul și plapuma.

La plecare a lăsat în mod intenționat deschisă ușa, pentru ca frigul care pătrundea de afară să pătrundă în locuință. Aceasta a fost găsită de oamenii care o ajutaseră cu lemne si mâncare zilele trecute.

Aceștia au sunat la 112, iar la fața locului a venit o ambulanță si două echipaje de Poliție.

„Ferească Dumnezeu cum am găsit-o! Udă toatã, ud și patul și plapuma, ea era aici, iar ușa larg deschisă. Era un frig de nu puteai sta. Făcuse pe ea de fricã, atunci când individul o strângea de gât ș îi spunea că o omoară. Vã dati seama cum a stat femeia asta udă leoarcă, până dimineată. Nu stiu cum a trãit pânã dimineatã”, a spus femeia care a găsit-o pe bătrână.

Se pare că totul a pronit de la o bucată mică de pământ pe care bărbatul o vrea de la bătrână.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate si dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu