National

O fetiţă a născut după ce a fost violată de tată şi lăsată însărcinată de frate

Publicat: 10 nov. 2020
o fetiță care plânge
O copilă a fost violat de tată și lasată însărcinată de fratele ei

Drama pentru un copil în vârstă de 16 ani care a născut în acest an. Povestea fetei domiciliate într-o localitate din judeţul Neamţ este departe de a se fi terminat. Aceasta a fost violată în repetate rânduri, atât de tatăl ei cât şi de fratele care a lăsat-o însărcinată.

Copilul a născut în această vară, iar fratele ei este reţinut pentru viol. Mama fetei batjocorite este martorul cheie din dosar.

O copilă a fost violată în repetate rânduri de tata şi frate

Întâmplarea este una de groază, iar copila le-a mărturisit anchetatorilor faptul că a fost violată în repetate rânduri, atât de tatăl ei cât şi de fratele acesteia. Adolescentul, fratele victimei, are în aceste momente 19 ani şi este cercetat în arest preventiv.

Conform datelor din dosar, copila a fost violată de către fratele ei, de 4 ori. Tânărul a profitat de faptul că fetiţa era deja traumatizata de faptul că tatăl acesteia o viola, şi a decis să urmeze aceeaşi cale ca tatăl lui:

“În perioada august 2019 – mai 2020, în patru rânduri (luna august 2019, în cursul lunilor august-septembrie 2019, în preajma Sărbătorilor de Crăciun 2019 şi în luna mai 2020), fratele a întreţinut raporturi sexuale prin constrângere fizică şi morală cu persoana vătămată, sora să minoră de 16 ani, profitând de starea de traumă psihică în care se afla aceasta, urmare a abuzurilor sexuale la care a fost supusă anterior de tatăl ei, aceasta fiind incapabilă să-i mai opună inculpatului o rezistenţă eficace”, se arată în rechizitoriul (rolii.ro) citate în Decizia Penală 55/CJ/2020 a Tribunalului Neamţ.

Violată în timp ce mama lor dormea

Mărturiile fetei sunt cumplite. Fratele acesteia a profitat de ea de 4 ori. Vorbim de patru raporturi sexuale normale neconsimtite. Primul viol a avut loc după ce tatăl copilei a plecat de acasă. Atunci, fratele victimei şi-a băgat sora într-o cameră din locuinţa unde a dezbrăcat-o de jumătate de haine şi a întreţinut raporturi sexuale normale.

Al doilea viol a avut loc la scurt timp după când victima se afla în curte şi spala câteva rufe. Fratele acesteia a tras-o de mână şi a întreţinut relaţii sexuale în toaleta din curte.

„în timp ce se afla în curte şi spăla nişte rufe, a fost trasă de inculpat în toaleta din curtea locuinţei, a dezbrăcat-o pe jumătate şi a întreţinut cu ea un raport sexual normal neconsimţit”, după cum se mai arată în considerentele deciziei Tribunalului Neamţ.

Cel de-al treilea raport sexual neconsimţit a fost în acelaşi ani, concret, în 2019, atunci când, pe data de 24 decembrie acelaşi frate a violat-o. În urma violului, tânăra a rămas însărcinată şi a născut în vara acestui an.

Al patrulea raport sexual a avut loc în luna mai 2020 (la o dată care n-a putut fi stabilită cu certitudine), la domiciliul comun, în timp ce mama şi frăţiorul mai mic, în vârstă de doi ani, dormeau.

„Într-o cameră a locuinţei, inculpatul i-a dat pantalonii jos persoanei vătămate, s-a urcat peste ea, întreţinând un raport sexual normal, prin constrângere fizică şi morală asupra acesteia. La finalizare, minoră a strigat la mama sa (…) care se afla într-o cameră alăturată, moment în care inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată de două ori cu palmele peste faţă şi i-a cerut acesteia să ţină secret fapta, altfel o va bate”, după cum se mai arată în considerentele aceleiaşi decizii (rolii.ro).

„Persoana vătămată avea o cămaşă de noapte pe ea. Ar fi aflat de la persoana vătămată că inculpatul a încercat să-i dea jos pătura de pe ea. Martora a mai precizat că i-a atras atenţia inculpatului că nu este bine ceea ce face, zicându-i ”, au reţinut anchetatorii.

Comentarii
Adauga un comentariu