International

O fetiță de șapte ani a murit îngropată de nisip, pe o plajă. Fratele său a ajuns la spital – FOTO, VIDEO

Publicat: 22 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O fetiță de șapte ani a murit îngropată de nisip pe o plajă. Fratele său a ajuns la spital - FOTO VIDEO
Incident nefericit pe o plajă. O fetiță de șapte ani a murit, îngropată de nisip

O fetiță de șapte ani a murit după ce a fost prinsă într-o groapă de nisip din Fort Lauderdale. Micuța a stat îngropată sub nisip timp de 20 de minute, alături de fratele său. Băiatul în vârstă de 9 ani a fost salvat, fiind internat în spital.

Tatăl copiilor, cu inima frântă, a spus că fiica sa era „plină de dragoste și viață”.

Incident nefericit pe o plajă din Florida. O fetiță de șapte ani a murit, îngropată de nisip

Final tragic pentru o familie care se afla în vacanță în Florida de Sud, la plajă. Sloan Mattingly, în vârstă de 7 ani, a murit zilele trecute, iar fratele ei Maddox, în vârstă de 9 ani, a fost internat în spital.

Fetița de șapte ani și fratele ei au rămas prinși într-o groapă de nisip pe care o săpau pe o plajă. Sloan Mattingly a fost scoasă din nisip după ce a fost îngropată timp de aproximativ 20 de minute după ce nisipul s-a prăbușit asupra celor doi frați, potrivit oficialilor. Fratele ei Maddox a fost salvat din groapa de pe plaja Lauderdale-by-the Sea și a fost dus la spital în stare stabilă.

Tatăl lor Jason, în vârstă de 35 de ani, a confirmat decesul fiicei sale și printre lacrimi a spus că avea șapte ani. Poliția din Broward a spus inițial că avea cinci ani.

Frații, tatăl și mama lor Therese, în vârstă de 36 de ani, se aflau în vizită în Fort Wayne, Indiana.

Apelul la 911 raporta incidentul înfiorător, iar până la sosirea autorităților mai multe persoane aflate pe plajă au încercat salvarea copiilor.

Martorii au spus că cei doi copii săpau groapa și se jucau în ea când pământul a cedat. Imaginile de pe telefonul mobil al unui martor arată momentul în care o mulțime de persoane au încercat să dezgroape victimele înainte de sosirea pompierilor.

Trecătorii au filmat momentele de după prăbușire, arătând oameni în genunchi care săpă cu mâinile prin nisip. Unii au încercat să țină pereții pentru a împiedica nisipul să se prăbușească peste copii.

Fetița a fost scoasă din nisip fără puls, iar decesul a fost declarat la spital, potrivit oficialilor. Fratele ei Maddox a fost externat din spital, la scurt timp după tragedie.

Reprezentanții școlii fetiței din Indiana, Lafayette Meadows Elementary School, au transmis un mesaj de condoleanțe după ce au aflat vestea nefericită:

„Cu inima grea scriem acest lucru, anunțându-vă că am pierdut un membru prețios al familiei școlii Lafayette Meadows. Sloan Mattingly a fost o elevă strălucitoare, dulce și iubitoare din clasa I din clasa doamnei Vanbrocklin. Sloan a murit marți. Vom vorbi cu clasa doamnei Vanbrocklin, precum și cu clasa doamnei Kilbourne, deoarece fratele ei Sloan este membru al acelei clase. Echipa noastră de administrație și consilierii vor oferi sprijin pentru orice elev sau membru al personalului care are nevoie în această perioadă. Vă rugăm să păstrați familia Mattingly în gândurile și rugăciunile voastre. Membrii familiei au cerut confidențialitate în acest moment. Vom transmite orice alte informații pe care familia dorește să le împărtășească”.

Purtătorul de cuvânt al Pompano Beach Fire, Sandra King, a declarat pentru DailyMail.com că adulții care erau cu copii au fost prea șocați pentru a oferi detalii suplimentare la fața locului. Ea a spus că groapa de nisip avea aproximativ 2 metri când s-a prăbușit.

Alți copii au murit, după ce au fost prinși sub nisip

Săptămâna trecută, la Jersey Shore Beach, un copil mic a rămas prins în nisip, după ce pereții gropii în care se juca s-au prăbușit și l-au îngropat. Tatăl băiatului a reușit să-l salveze.

De asemenea, în urmă cu mai multe luni un băiat de 17 ani a murit în micul oraș stațiune Frisco, pe Outer Banks din Virginia, după ce a rămas prins într-o groapă care a fost săpată într-o zonă de dună de-a lungul Oceanului Atlantic.

Adolescentul a fost îngropat sub câțiva metri de nisip după ce se pare că o dună adiacentă s-a prăbușit în groapă. După moartea sa, o companie de administrare a proprietăților și case de vacanță din Outer Banks Seaside Vacations a scris un articol despre aceste incidente. Ei au spus: „Nisipul este, prin natură, instabil din punct de vedere structural. Eroziunea plajei, furtunile și îndepărtarea nisipului pot slăbi zona, potențial provocând probleme chiar și după ce groapa a fost umplută din nou”.

Ei au recomandat să nu se sape niciodată mai adânc decât înălțimea genunchilor, în special nu într-o zonă cu dune. Alte decese la plajă au fost înregistrate din cauza înecului.

Adauga un comentariu