Economic Local

O firmă din Cluj a câștigat contractul cu Finanțele ieșene! Trebuie să furnizeze hârtie de 100.000 de euro

Publicat: 06 apr. 2021
Sediul DGRFP Iași
Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași cumpără hârtie pentru imprimantele instituției

Autoritatea contractantă are nevoie de zeci de mii de topuri de hârtie pentru imprimantele din instituție. La licitație au fost depuse patru oferte. Societatea din Cluj a câștigat contractul. Consumabilele vor fi furnizate pe parcursul unui an

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași continuă sesiunea de achiziții publice. Recent, Finanțele ieșene au finalizat licitația privind achiziția mai multor loturi de hârtie pentru imprimante și fotocopiatoare. Valoarea estimată a contractului este de 596.000 lei, fără TVA, aproape 125.000 de euro. Comisia de evaluare a ales o ofertă depusă de societatea Agressione Group SRL, din Cluj, în valoare de 494.594 lei, fără TVA, adică 100.000 de euro. Firma este controlată de Marius Ștef. În 2020, cifra de afaceri a societății a fost de 172,4 milioane lei, profit de 6 milioane lei, datorii de 41,2 milioane lei, cu un număr de 110 angajați. Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru, pe o perioadă de 1 an. Alte trei oferte au fost respinse de către comisia de evaluare.

Topurile de hârtie vor ajunge la toate administrațiile din subordinea Finanțelor ieșene

Conform necesarului, Finanțele ieșene au nevoie de o cantitate maximă de 55.000 de topuri de hârtie A4 (pentru imprimante și fotocopiatoare), 300 de topuri A3 (pentru imprimante și copiatoare), 100 topuri de A4 (pentru imprimantă matricială) și 50 topuri A3 (pentru imprimantă matricială).

„Furnizorul are obligația de a ambala produsele în așa fel încât acestea să ajungă în bună stare la destinația finală, să fie asigurată integritatea cantitativă și calitativă a produselor pe perioada transportului și depozitării. Hârtia se va ambala în cutii a 5 topuri, fiecare top având 500 de coli. Toate materialele folosite la ambalarea produselor, precum și toate materialele necesare protecției rămân în proprietatea achizitorului”, se arată în documentația procedurii.

Pachetele cu hârtie vor fi furnizate la sediile administrațiilor din Iași, Vaslui, Suceava, Neamț, Botoșani și Bacău.

Finanțele ieșene caută personal autorizat pentru centralele termice

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași a lansat altă procedură, pentru achiziția unor servicii de exploatare cu personal autorizat a centralelor termice instalate la sediile din subordine din cele 6 administrații: Iași, Vaslui, Bacău, Suceava, Neamț, Botoșani. Valoarea estimată a contractului este de 395.868 lei, fără TVA, aproximativ 80.000 de euro. Conform contractului, fochiștii trebuie să asigure un număr de 24.680 ore de lucru. Contractul se va desfășura printr-un acord-cadru pe o perioadă de 23 de luni. În anii trecuți, contractele s-au derulat cu societatea Etnis SRL. Fochistul are mai multe responsabilități, conform cerințelor: verificare și reglare supape de siguranță, curățat filtre apă rece, întreținerea curățeniei în sala cazanelor, completare cu ulei a lagărelor pompelor, verificarea părților mecanice, verificare contactori, siguranțe etc.

Adauga un comentariu