Cancan ultimă oră

O nouă despărțire în showbiz! După șase ani de relație Doinița Oancea și Adrian Călin

Publicat: 18 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O nouă despărțire în showbiz După șase ani de relație Doinița Oancea și Adrian Călin
Doinița Oancea și Adrian Călin

Momente delicate pentru Doinița Oancea și Adrian Călin! Cei doi au decis să se despartă, după ce și-au dat seama că nu mai au aceleași obiective în viață. Îndrăgita actriță a fost cerută de soție în urmă cu un an și, alături de bărbatul pe care l-a iubit, și-a făcut planuri de nuntă. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai bine de cinci ani.

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit în mare secret și, potrivit unor surse, în ultima vreme, din relația lor “lipsea ceva”. Astfel, au urmat o serie de discuții și, la final, au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, actrița nu își dorește o relație de prietenie cu fostul logodnic, însă, nu exclude acest lucru în viitor… după ce rănile sufletești i se vor vindeca.

“Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult.

În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat,evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: «Ce mă așteaptă?». Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar, nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a dezvăluit vedeta în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Actrița din “Inimă de Țigan”, cerută de soție de ziua ei

În vârstă de 38 de ani, Doinița Oancea a primit inelul de logodnă de la Adrian Călin în februarie anul trecut, chiar de ziua ei, respectiv pe 15 februarie.

“S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă aşteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne şi căsătorim la un moment dat. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani am început să cred că el este ok şi că putem avea o relaţie. Este o viaţă normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face şi altele pe lângă”, a mărturisit în urmă cu câteva luni frumoasa brunetă la o emisiune TV.

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au cunoscut în 2015, în timpul filmărilor pentru emisiunea “Super Trip”, care a rulat la Pro TV și totul a evoluat dintr-o frumoasă prietenie într-o frumoasă poveste de dragoste:

“După emisiune, am rămas în nişte relaţii care s-au transformat în timp. Am trecut de la prietenie, la relaţie. Suntem împreună”, a povestit Doinița Oancea într-un interviu mai vechi oferit pentru publicația Click.

Adauga un comentariu