BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă emisiune BZI LIVE cu părintele Calistrat Chifan despre doi dintre cei mai iubiți sfinți de către români. Îndrăgitul duhovnic vine de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași – FOTO

Publicat: 20 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

În fiecare joi, la prânz, în studioul BZI LIVE se desfășoară una dintre cele mai urmărite emisiuni on line, în direct. Invitatul permanent de la ora 12.30 este părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, un duhovnic foarte îndrăgit de credincioșii din România, dar și din Diaspora. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman de joi, 21 mai 2020, de la ora 12.30, va vorbi despre doi dintre cei mai îndrăgiți sfinți de către români: Sfinții Împărați Constantin și Elena. În cadrul emisiunii din studioul BZI LIVE părintele Calistrat Chifan va vorbi despre viața acestora sfinți, dar și despre importanța marii sărbători creștine.

Cititorii noștri pot adresa întrebari părintelui Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu