Actualitate

O nouă tragedie pe drumul morții! Filmul complet al unui accident cutremurător! Viteza și alcoolul au luat încă două vieți – FOTO, VIDEO

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Încă o tragedie pe străzile Iașului. Doi bărbați au murit pe loc, iar un adolescent se zbate între viață și moarte în urma impactului extrem. Un tânăr în vârstă de 32 de ani ar fi de vină pentru totul. Imediat după impact acesta a fost conștient, însă starea sa de sănătate s-a agravat. Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultând că se afla sub influența alcoolului.

Încă o tragedie la Bălțați. Sâmbătă, un nou accident rutier îngrozitor avea să se petreacă. Deja, drumul care face legătura între Iași și Bălțați este considerat drumul morții. În ultima lună, șase oameni au murit în urma a două accidente rutiere. Sâmbătă, un tânăr în vârstă de 32 de ani din Moțca, din cauza vitezei excesive, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Opel, condus regulamentar. Acesta conducea un autoturism VW Passat CC. În urma impactului, doi bărbați din Opel au murit pe loc, iar un minor în vârstă de 13 ani a fost grav rănit. Șoferul din VW a rămas conștient în urma impactului, putând fi testat de polițiști cu aparatul alcooltest. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,55 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Consumase alcool într-un club din Iași?

Șoferul din VW Passat, Răzvan Cojocariu, a fost imediat transportat la spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. La una dintre mâini avea o brățară care permitea accesul la clubul Fratelli. Acolo ar fi consumat băuturi alcoolice. Starea sa de sănătate s-a agravat rapid, iar medicii au fost nevoiți să-l bage direct în sala de operații. Acum, medicii susțin că este stabil, fiind detubat. „În urma accidentului, la Spitalul „Sf. Spiridon” a fost transportat un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se afla singur în mașină. Acesta prezenta politraumatism și era suspect de ruptură de splină. Totodată, a fost diagnosticat cu lacerație de ficat, contuzie la glezna dreaptă, fiind introdus în sala de operație”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași. Șoferul are șanse mari să se recupereze în totalitate. „Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale. În momentul de față, pacientul este detubat, fiind conștient. Totodată, s-a constatat că nu a fost vorba despre o ruptură de splină. Pacientul prezenta și o ușoară anemie. În momentul de față acesta este stabil”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Adolescentul are de stat în spital

În urma tragicului accident, la spital a ajuns și minorul, de loc din Năvodari. Acesta este în stare gravă, la Terapie Intensivă. Copilul a suferit mai multe traumatisme și fracturi și va fi supus mai multor intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, medicii sunt optimiști în ceea ce-l privește. „În urma tragicului accident produs la Bălțați, un minor a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul pentru Copii «Sf. Maria» din Iași. Acesta a fost internat, aflându-se în momentul de față la Anestezie și Terapie Intensivă. Putem spune că sperăm la o evoluție favorabilă”, precizează dr. Solange Roșu, șefa Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului „Sf. Maria” din Iași.
În urma impactului extrem de violent, adolescentul a scăpat ca prin minune cu viață. „Pacientul a fost diagnosticat cu politraumă prin accident rutier, suferind și mai multe fracturi. Acesta va fi supus unor intervenții chirurgicale și va rămâne în spital”, precizează dr. Solange Roșu, șefa Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului „Sf. Maria” din Iași.

Surse din cadrul anchetei au precizat că ambii bărbați care și-au pierdut viața sunt din municipiul Roman. Adolescentul este din Năvodari, județul Constanța. Toți trei ar fi trebuit să lucreze la un șantier din Valea Adâncă. Acum, polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească alcoolemia pe care șoferul vinovat ar fi avut-o în momentul tragediei. Dacă se va constata că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, pe numele său va mai fi deschis încă un dosar penal

Adauga un comentariu