Prima pagină » Cancan ultimă oră » O tânără și-a întâlnit iubirea vieții, însă părinții nu au fost de acord cu relația. Ce s-a întâmplat după 40 de ani

O tânără și-a întâlnit iubirea vieții, însă părinții nu au fost de acord cu relația. Ce s-a întâmplat după 40 de ani

09 iun. 2024, 16:10,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În 1961, Janice Rude era studentă și lucra cu jumătate de normă la cantina facultății. Într-o zi, în timp ce servea studenții, a observat un băiat care i s-a părut foarte frumos. Când li s-au întâlnit privirile, Janice s-a îndrăgostit pe loc.

Pe băiat îl chema Prentiss Willson și din acea zi a început să vină la cantină la fiecare masă. Asta până într-o zi, în apropierea Sărbătorilor de iarnă, când tânărul nu a mai apărut.

O colegă i-a spus lui Janice că era plecat la părinții lui, la câteva sute de kilometri de oraș. Atunci, fata a decis să se urce în mașină și să meargă la el.

Așa și-a dat seama că nu poate trăi fără bărbatul pe care abia îl cunoștea. Și el simțea la fel, așa că au devenit nedespărțiți. În 1962, s-au logodit, iar anunțul a fost făcut în ziarul local.

Însă la scurt timp, fericirea lor a fost curmată brusc. Tatăl lui Janice nu era de acord cu relația lor și i-a dat un ultimatum: dacă se căsătorea cu Prentiss nu i-ar mai fi plătit facultatea.

„Nu puteam să accept asta. Trebuia să-mi termin facultatea și să am o diplomă. Muncisem mult pentru asta”, a spus Janice.

Așa că povestea lor s-a terminat brusc. După multe lacrimi, amândoi și-au continuat viața și s-au căsătorit cu alte persoane. Peste 40 de ani, mama lui Janice a murit. La câteva luni a murit și mama lui Prentiss.

Aflați la câteva zeci de kilometri distanță, cei doi făceau curat în casele în care locuiseră mamele lor când au descoperit câte o bucată de ziar, cea care anunța logodna lor.

Atât mama lui Janice, cât și mama băiatului, știau că cei doi sunt făcuți să fie împreună și au păstrat ca amintire acea bucată de ziar. Mama lui Janice chiar a ținut-o în portofel toată viața.

Găsind aceste amintiri, cei doi au decis să reia legătură. Așa au aflat că niciunul din ei nu mai era căsătorit. Pe 20 iunie 2010, Janice și Prentiss s-au întâlnit din nou ca să vadă dacă mai există ceva între ei.

El i-a spus că poartă pantaloni asemănători cu cei pe care i-a purtat de Sărbători în 1961. Într-o secundă, povestea lor a reînceput. Șase luni mai târziu s-au căsătorit și se declară cel mai fericit cuplu din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *