Local

O tânără studentă la Farmacie face bani frumoși din confortul propriei case! Grațiela Ghet: „Afacerea aceasta mi se potrivește mănușă!”

Publicat: 23 mai 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
O tânără studentă la Farmacie face bani frumoși din confortul propriei case Grațiela Ghet Afacerea aceasta mi se potrivește mănușă
Grațiela Ghet este o tânără în vârstă de 22 de ani, studentă în anul IV la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași

O studentă din Iași își rotunjește veniturile din promovarea mai multor produse ce constau în băuturi nutritive sau suplimente alimentare. Tânăra vrea să dezvolte afacerea

Grațiela Ghet este o tânără în vârstă de 22 de ani, studentă în anul IV la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Aceasta a descoperit produsele Forever în urmă cu doar câteva luni, dar de atunci nu se mai desparte de ele. Mai mult, cu ajutorul acestor produse, tânăra a reușit să pună bazele unei afaceri, care îi aduce, lunar, în jur de 300 de euro, venit important pentru un student.

Compania Forever are în spate o experiență de peste 40 de ani, iar în România produsele au ajuns acum aproximativ 23 de ani în urmă. Forever a reușit să facă față pandemiei COVID-19, aceasta fiind și perioada în care foarte multe persoane, care au rămas fără locuri de muncă, au decis să promoveze aceste produse și să-și dezvolte propriile afaceri. Forever comercializează băuturi nutritive, suplimente alimentare, produse de îngrijire personală, precum și produse care ajută în tot ceea ce înseamnă controlul greutății.

Produsele Forever sunt 100% vegane şi au ca prim ingredient extractul de Aloe Vera

Produsele Forever au ca prim ingredient extractul de Aloe Vera, sunt 100% vegane, nu conţin gluten şi sunt certificate de către Consiliul Științific Internațional pentru Aloe, precum şi de Consiliul Islamic pentru Alimentație și Nutriție.

„În urmă cu aproximativ două luni, am fost abordată, pe o reţea de socializare, de un consultant Forever, care iniţial mi-a prezentat produsele, iar după aceea mi-a explicat cum m-aș putea implica și eu în această afacere. Nu auzisem despre aceste produse niciodată și, inițial, am fost sceptică, dar, urmărind câteva prezentări despre produse și despre experiențele oamenilor cum ele, am devenit curioasă. Am ales să le testez, deoarece Forever este singura companie de pe piață care comercializează produse ale căror prim ingredient este extractul de Aloe Vera, care, după cum este foarte bine știut, are o mulțime de beneficii pentru organism. În plus, produsele Forever sunt 100% vegane și nu conțin gluten, motiv pentru care sunt certificate de către Consiliul Științific Internațional pentru Aloe, dar și de către Consiliul Islamic pentru Alimentație și Nutriție, astfel că produsele pot fi fără nicio grijă utilizate și de către musulmani. După ce am testat câteva produse, am rămas total impresionată de calitatea lor, iar de două luni nu mă mai despart de ele, ce îmi place cel mai mult este faptul că un singur produs poate înlocui 10 produse tradiţionale. Orice fel de problemă aş avea, o durere de cap, o durere de gât, o zgârietură, o lovitură sau o iritaţie, dau fuga repede la colţişorul cu produse Forever, deoarece ştiu că acolo voi găsi ceva care să mă ajute să-mi rezolv problema”, a declarat Grațiela Ghet.

Grațiela Ghet, studentă la Farmacie: „Plănuiesc să-mi duc afacerea cât mai sus şi sunt convinsă că voi reuși”

Grațiela Ghet, studentă în anul IV la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a fost impresionată de calitatea produselor Forever, așadar, nu doar că le folosește în mod constant, ci s-a decis să le recomande și altor persoane. Astfel, s-a născut o afacere care îi aduce tinerei un venit lunar de circa 300 de euro, sumă deloc neglijabilă pentru un student.

„După ce am testat produsele, am hotărât să devin la rândul meu consultant, am primit toate informațiile necesare și m-am pus pe treabă. Pentru că pe mine m-au ajutat atât de mult aceste produse, nu le voi înlocui niciodată și vreau să împărtășesc cu cât mai multă lume beneficiile lor și așa îmi și dezvolt afacerea, de acasă, fără să fiu nevoită să umblu pe drumuri. Deoarece facultatea nu-mi permite să am un job, afacerea aceasta mi se potrivește mănușă. Lucrez zilnic pentru a-mi dezvolta afacerea, împărtășesc cu cât mai multe persoane experiența mea cu aceste produse și sunt mereu acolo când cineva are nevoie de un sfat legat de utilizarea lor. Pe lângă faptul că ajut din ce în ce mai mulți oameni, pe cei interesați îi ajut la rândul lor să-și dezvolte propria afacere. Cum am mai spus, această afacere nu necesită deplasare, se poate face de acasă, de pe plajă, de la munte, tot de ce ai nevoie este un telefon sau un laptop și conexiune la internet”, a continuat Graţiela.

Grațiela Ghet plănuiește să nu renunțe nici pe viitor la această afacere, deși își dorește să ajung farmacist.

„Plănuiesc să-mi duc afacerea cât mai sus, să ajut cât mai multe persoane și să fac produsele Forever  extrem de cunoscute, sunt convinsă că voi reuși. Nu voi renunța la meseria mea de viitor farmacist, pentru că rămâne pasiunea mea, iar cele două merg mână în mână. Dacă pe viitor voi avea posibilitatea să-mi deschid propria farmacie, cu siguranță produsele Forever vor ocupa un loc special pe rafturile ei”, a spus, în final, tânăra studentă la Farmacie.

Comentarii
Adauga un comentariu