Titlurile zilei

O tupeistă cu BMW a vrut să-i tragă pe polițiștii rutieri în piept fluturând un permis fals, cumpărat probabil cu câteva sute de euro, pe la nasul acestora. Ieșeanca nu a reușit să facă ce vrea

Publicat: 22 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tupeistă cu BMW a vrut să-i tragă pe polițiștii rutieri în piept fluturând un permis fals cumpărat probabil cu câteva sute de euro pe la nasul acestora. Ieșeanca nu a reușit să facă ce vrea
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis în judecată o tânără acuzată că a urcat la volanul unui autoturism cu un permis fals

O tânără din Iași s-a ales cu un dosar penal după o oprire de rutină în trafic. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Roxana Andreea Băetu. Ieșeanca este acuzată că a urcat la volanul unui autoturism cu un permis fals

O „prințesă” i-a lăsat mască pe oamenii legii din Iași! Practic, polițiștii au amuțit când au tras pe dreapta BMW-ul condus de tânără! Însă, la final, totul s-a lăsat cu un dosar penal! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o recent în judecată pe Roxana Andreea Băetu.
Tânăra de 29 de ani, din Iași, este acuzată de conducere a unui vehicul fără permis și uz de fals. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus anchetatorii și tânăra, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanca Roxana Andreea Băetu, acuzată că a urcat la volanul unui BMW cu un permis fals

Anchetatorii ieșeni spun că „prințesa” a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 2 ani. Oamenii legii afirmă că Roxana Andreea Băetu a fost prinsă în „ofsaid” după o oprire în traficul din Iași.

„În cauză s-a reținut că inculpata din satul Broșteni, comuna Vlădeni, județul Iași, lucrează și locuiește în Germania. În luna decembrie a anului 2018, aceasta a revenit în țară pentru a petrece Sărbătorile de Iarnă. În după-amiaza zilei de 21 decembrie 2018, în jurul orei 16:50, inculpata a urcat la volanul autoturismului marca BMW, conducându-l pe raza localității Broșteni, pe comunicația DC4. Un echipaj din cadrul Secției III de Poliție Popricani a oprit autoturismul, iar inculpata le-a prezentat agenților un permis de conducere emis de autoritățile din Republica Lituania”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Tânăra tupeistă a refuzat să dea declarații în fața anchetatorilor ieșeni

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au mai afirmat că, de fapt, documentul prezentat de „prințesa” din BMW este unul falsificat.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că permisul prezentat de inculpată este contrafăcut. În fapt, inculpata nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Fiindu-i adusă la cunoștință acuzația și posibilitatea de a da declarație în cauză, inculpata s-a prevalat de dreptul la tăcere. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, rămâne de văzut ce decizie vor lua magistrații din cadrul Judecătoriei Iași în ceea ce o privește pe Roxana Andreea Băetu. Astfel de situații au fost din ce în ce mai întâlnite pe străzile din județul Iași. Totuși, în multe dintre aceste cazuri, conducătorii auto prinși în neregulă de oamenii legii sunt bărbați, nicidecum femei.

Adauga un comentariu