Local

Oamenii plătesc sute de lei pentru practici înșelătoare de Reiki! ”Instructorul” Alexandru Antonie: ”Dacă sunt supărat pe mama, nu mă pot conecta la mama!” – VIDEO

Publicat: 14 feb. 2024
_____ Vizualizări 19 Comentarii
Oamenii plătesc sute de lei pentru practici înșelătoare de Reiki Instructorul Alexandru Antonie Dacă sunt supărat pe mama nu mă pot conecta la mama - VIDEO
Alexandru Antonie câștigă sute de mii de lei din prosteala oamenilor

Practica Reiki este doar o picătură în oceanul de înșelătorie în care pică zeci, sute de oameni care plătesc sume importante de bani pentru a se ”conecta transgenerațional ”. ”Instructorul” Alexandru Antonie ține zeci de cursuri în care promite vindecări miraculoase și călătorii care mai de care mai SF. Una peste alta trebuie să mai precizăm că Alexandru Antonie NU are studii superioare, având doar liceul. Asta în contextul în care îți promite vindecări ce nici măcar medicii după zeci de ani de școală nu le pot face.

Prosteala oamenilor, înșelătoria oamenilor este o practică de familie. Georgiana Vasilescu, cea despre care explicam că are practici considerate de Biserica Ortodoxă ca fiind sataniste, este soția  lui Alexandru Antonie. Cei doi și-au cumpărat case, mașini, trăind regește pe spatele proștilor care plătesc pentru lucruri fictive.

Alexandru Anton participă la emisiuni pozând într-un mare specialist. În realitate acesta vinde vise
Alexandru Anton participă la emisiuni pozând într-un mare specialist. În realitate acesta vinde iluzii 

 

Alexandru Antonie într-un curs cu zeci de oameni: ”Dacă sunt supărat pe mama, nu mă pot conecta la mama”

Într-unul din zecile de filmulețe care circulă pe pagina de Facebook a acestuia se vorbește despre această practică ce este desprinsă din practicile de vrăjitorie. Oamenii creduli pun botul și plătesc sute de lei pentru a lua parte la o astfel de înșelătorie:

”Problema este că eu reacționez la certurile lor. Ei pot să se certe, să se bată, nu e treaba mea. Una este zestrea tran și alta este ceea ce cresc eu în dinamica mea. (…) Ca să pot să mă conectez la mama și să pot să-mi dau seama care este motivul pentru care generează un conflict, dacă eu sunt supărat pe mama, supărat/ă pe mama, pot eu să conectez la ea? În primul rând nu mă pot conecta la transgerațional. Am nevoie să mă conectez. Este ca și cum ai spune că vrei să pui o piesă muzicală de pe hard dar nu te conectezi pe hard. Are sens? Ca să ajung să mă conectez la transgerațional trebuie să depășesc obstacolul. (…)”

 Ciudat este faptul că la acest eveniment se poate vedea pe filmare că există  o persoană care pur și simplu să pe podea, acoperită cu o pătură, părând că ar vrea să doarmă. Nu știm să vă spunem exact ce se întâmpla acolo, dar este clar că e dubios.

Prosteala oamenilor înseamnă sute de mii de lei!

Această înșelătorie l-a făcut pe Alexandru Antonie un om mai bogat. Practici precum Reiki, vindecare pe linia timpului, vindecare la nivel celular a memoriilor traumatice au generat cifră de afaceri de sute de mii de lei.  Mai simplu, înșelarea oamenilor i-a adus un trai liniștit ”terapeutului” Alexandru Antonie.

Compania VIATA VIE SRL deținută 100% de Alexandru Antonie are 10 ani vechime și cod CAEN 8559 ceea ce prevede următoarele activități.

Aceasta clasa include:
-invatamantul care nu poate fi incadrat intr-unul din clasele CAEN 8510
-8553
-servicii ale conducatorilor academici
-centre de invatamant ce ofera cursuri terapeutice
-cursuri de verificare a cunostintelor profesionale
-pregatirea in domeniul limbilor straine si al dobandirii abilitatilor de conversatie
-instruirea in domeniul calculatoarelor
instruire de religie
Aceasta clasa include de asemenea:
-pregatirea salvamarilor si a salvamontistilor
-instruirea in metode de supravietuire
-instruirea in oratorie
-instruirea in citire rapida, citire inversa, etc.
Aceasta clasa exclude:
-programe de alfabetizare pentru adulti, vezi 8520
-invatamantul secundar general, vezi 8531
-invatamantul secundar tehnic si profesional, vezi 8532
-invatamantul superior, vezi 854

După cum se poate vedea, sub masca unor cursuri academice, firma lui Alexandru Antonie taxează oamenii disperați care nu mai au alte soluții și pun botul la această înșelătorie.

 

Cum înșelătoriile merg bine în această țară, de cele mai multe ori cu complicitatea statului român, nici această afacere nu face excepție. În anul 2022, data ultimului bilanț, firma a avut încasări de peste 800.000 de mii de lei și un profit de 60.000 de lei. Se poate vedea că cifrele sunt duble față de anul precedent, 2021. Asta poate fi explicat în mai multe chei. De exemplu, oamenii au ajuns mai anxioși, mai disperați din cauza războiului din Ucraina care a dus la scumpirea nivelului de trai. În acest context, disperarea acestora i-a făcut să apeleze la practici care sunt pur și simplu înșelăciuni.

În concluzie punctăm că Alexandru Antonie s-a îmbogățit pe spatele oamenilor cărora le-a dat țeapă, practica fiind făcută împreună cu Georgiana Vasilescu, fosta soție.

Vom reveni cu dezvăluiri uriașe despre această schemă piramidală în care rămâi și cu probleme și fără bani! Subliniem faptul că, jurnaliștii BZI.RO au încercat să-l contacteze adresându-i câteva întrebări pe adresa de email. Până în momentul publicării articolului, Alexandru Antonie nu a răspuns solicitărilor jurnaliștilor.

Comentarii
  • Sora mea are o siliconata in blocul in care locuieste ce se vinde ca „holistic coach”. Siliconata asta, sa ii spunem Lavinia Nastase, le invata pe alte femei cum sa se iubeasca fara sa se uite la imperfectiunile lor, cum sa gaseasca barbatul potrivit si cum sa ii puna la respect pe barbati in general. Regurgiteaza tot felu de prostii de pe net si multe femei pun botul grav de tot. Conduce un x6, se plimba mereu pe banii fraierelor (organizeaza tot felu de excursii holistice si alte balarii).

    Totul un mare scam.

  • Multe dintre ele sunt de fapt invataturi orientale de spiritualitate (taos, budism etc.) adaptate si adesea pervertite fie din interese de a face bani cu prostii fie din ignoranta.

  • Faptul ca am comentat pe pagina lui atragand atentia asupra a ceea ce face mi-a atras un block si stergerea comentariului. Cred ca asta spune multe. In comentariul meu atrageam atentia ca tehnicile pe care le practica sunt periculoase, in special pentru oamenii labili psihic, care pot ajunge chiar la tulburari de tip psihotic din cauza lor. De aici, block. Cred ca este foarte clar ca nu avea cu ce sa ma contrazica si ca, la nivelul lui de pregatire in psihologie (adica deloc), nu are notiuni fundamentale despre psihicul uman. Doar asa-zise capacitati extrasenzoriale. Periculos!

  • Omu’ are o afacere cinstită și mereu plină de clienți… Asta îți dai seama după numărul tot mai mare de votaci hAuriti, de șoșoci ori dacopați.

  • Faptul ca am comentat pe pagina lui atragand atentia asupra a ceea ce face mi-a atras un block si stergerea comentariului. Cred ca asta spune multe. In comentariul meu atrageam atentia ca tehnicile pe care le practica sunt periculoase, in special pentru oamenii labili psihic, care pot ajunge chiar la tulburari de tip psihotic din cauza lor. De aici, block. Cred ca este foarte clar ca nu avea cu ce sa ma contrazica si ca, la nivelul lui de pregatire in psihologie (adica deloc), nu are notiuni fundamentale despre psihicul uman. Doar asa-zise capacitati extrasenzoriale. Periculos!

  • Oamenii platesc mii de lei si pentru dinti, facuti de dintarul Pogdan Bancu in camara lu’ ma-sa, din apartamentul in care locuieste impreuna cu ea. Asta pentru ca inca nu se poate desprinde de deprinderile de tehnician dentar.

  • Fiecare e liber sa aleaga pe ce da banii. Unii dau bani pe tratamente Reiki, altii pe sedinte de psihologie, altii merg la bioenergie.
    Iar altii posteaza pe site emisiuni cu clarvazatori sau specialisti in diverse domenii. Inclusiv sociologi si parerologi care o dau in bara de 30 de ani cu sondaje care nu se adeveresc la vot si cu recomandari dd candidati care ajunsi la putere fac numai tampenii.
    Sigura e doar matematica, desi occidentul civilizat ne spune ca matematica si biologia sunt relative.
    Deci hai sa nu mai criticam. Omul despre care scrieti „vinde” ceva. Cine vrea sa cumpere, cumpara.
    Care-i problema? Vindeti si voi ce aveti de vanzare!

  • Vina cea mare se afla de partea STATULUI care AUTORIZEAZA-AVIZEAZA diverse „pseudo terapii,tratamente chiar in sfera medicala gen bowen ,reiki ,peii” ca profesii sau posibilitati de afaceri alipite aiuristic unor meserii !!! Apoi lumea care pot crede in tot felul de „miracole” racle si alte moaste si TERAPII MIRACULOASE ,din varii motive:naivi,disperati cu probleme diverse,la capatul puterilor sau fara speranta ,iar PROFITORII SAR PE ACESTIA !! O REGLEMENTARE CLARA IAR SCOATE DIN PEISAJ ! POSIBIL SPAGI SI ALTE INTERESE,BANI USOR DE FACUT PE SEAMA DISPERARII !!! CURSURI AIUREA CU DIPLOME DE PRACTICARE A tot felul de TEMBELISME avizate de STAT!!!

  • Asa le trebuie. In log sa mearga la Psiholog apeleaza la tot felul de parveniti. Un Psiholog face 3 ani de facultate+2 de master +2 de formare si inca 2 de supervizare – in total 7-9 ani de specializare continua. Cand li se cere 250 d elei pe sedinta e mult, einah, duceti-va la nenea sa va bage in depresie, apoi ajungeti sigur la psihiatru pe pastile. Acesti oameni nu se supun nici unui for profesional, ei sunt coach si vindecatori far absolut nici o pregatire in tainele psihicului uman. Asta inseamna

  • Golanul asta a pacalit-o si pe sotia mea care a fost si intr-o tabara organizata de el.inca de atunci mi-am dat seama ca e un mare gunoi si am fost si in pas de divort din cauza ca eram impotriva.un mare mare nesimtit si mincinos
    Sper sa il desconspirati ca sa nu mai insele si alte sute poate mii de femei

Adauga un comentariu