Cancan ultimă oră

Oana Ciocan a dezvăluit ce părere au părinții săi despre Jador! Sfaturile pe care i le-au oferit când au aflat cine le va fi ginere: „Și-au dat seama”

Publicat: 17 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Ciocan a dezvăluit ce părere au părinții săi despre Jador Sfaturile pe care i le-au oferit când au aflat cine le va fi ginere Și-au dat seama
Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, iar recent a decis să renunțe la burlăcie

Oana Ciocan a dezvăluit ce cred părinții săi despre Jador.

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, iar recent a decis să renunțe la burlăcie. Artistul și-a găsit jumătatea în persoana Oanei Ciocan, pe care a și cerut-o în căsătorie. După ce a primit inelul de logodnă, Oana a făcut primele declarații despre relația cu Jador, povestind și ce părere au părinții ei despre viitorul lor ginere.

Jador și Oana Ciocan nu numai că și-au făcut publică relația de curând, ci au și anunțat că au de gând să facă pasul cel mare.

„Cătălin Măruță: Ce a zis familia ta (n.r. despre relația ei cu Jador)?

Oana Ciocan: Vai! La început sau acum? La început au fost, ca orice părinți, mai ales ca tată, când ai o fată, în momentul în care le-am zis, chiar au fost așa:” Să nu va grăbiți”. Am zis:” Da, normal că nu ne grăbim, ne-am mutat deja împreună, nu ne grăbim deloc”. Deci tată, nu te supăra, dar deja ne-am mutat împreună. 

Apoi, când l-au cunoscut, pentru că vorbim destul de des cu ei, și-au dat seama de comportament și de felul în care este și nu și-au făcut griji absolut deloc. Pentru că una este ceea ce vor oamenii să vadă, alta e ceea ce ești acasă. Oamenii, în mare parte, nu-l cunosc”, a povestit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Jador încă nu și-a cunoscut viitorii socrii

Deși relația lui cu Oana Ciocan a evoluat rapid și, după doar câteva zile de la momentul în care s-au văzut pentru prima dată, s-au și mutat împreună, Jador nu și-a văzut nici până acum în realitate viitorii socrii. Logodnica artistului a dezvăluit că părinții ei încă nu au făcut cunoștință cu Jador, însă marele moment va avea loc în curând.

Peste puțin timp, Jador și viitorii săi socrii se vor întâlni, iar Oana l-a dat de gol și a dezvăluit că celebrul cântăreț are emoții pentru această întâlnire.

Adauga un comentariu