Cancan

Oana Lis și Viorel au ieșit din spital. „Eu râd, dar numai eu știu cât am plâns acasă”

Publicat: 18 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Lis și Viorel au ieșit din spital. Eu râd dar numai eu știu cât am plâns acasă
Oana Lis și Viorel au ieșit din spital după o perioadă grea

Oana Lis și Viorel au ieșit din spital după ce au fost internați timp de mai multe zile. La scurt timp după ce a început să-și vândă bunurile pe internet, Oana Lis a explicat motivul din spatele acestei decizii.

Vedeta a dezvăluit că ea și Viorel au fost spitalizați timp de mai multe zile. În timpul șederii lor în instituția medicală, soția fostului primar a considerat că singura soluție pentru a obține bani pentru tratamentul partenerului său ar fi să-și pună la vânzare obiectele de valoare.

Oana Lis și Viorel au ieșit din spital

Chiar dacă această informație nu a fost cunoscută de nimeni, Oana Lis a dezvăluit că atât ea, cât și Viorel Lis, au fost internați în spital timp de 10 zile.

Fostul primar al Capitalei a avut câteva probleme de sănătate și a fost necesar să rămână sub supravegherea medicilor, iar partenera sa de viață l-a însoțit.

Vedeta a povestit prin ce a trecut în perioada în care partenerul său se află în spital, deoarece în ultima perioadă de timp circula mai multe zvonuri despre starea de sănătate a lui Viorel Lis în spațiul public.

„Nu vreau să fiu un caz de victimizare, ci de a găsi resurse să te descurci într-o situație grea la nivel financiar și am găsit o resursă de a mă descurca.

Vineri am ieșit din spital, nu a știut nimeni, eu n-am declarat nimănui din presă că am fost la spital, am fost 10 zile cu Viorel internată, pentru că am vrut să ne vedem de sănătate, să stăm liniștiți, dar a apărut această știre. M-a enervat, eu sunt obișnuită cu tot felul de știri, dar acolo în spital să citești că l-ai lăsat pe Viorel la azil, că te-au evacuat din cauza ploșnițelor, îmi era rușine de medici, de personal, de oamenii de acolo care mă tot întrebau.

Pe lângă asta, erau doamnele acelea din saloane mai sensibile, care atunci când îl vedeau pe Viorel erau să facă infarct, că știau că e mort, de două zile citiseră în ziar că e mort”, a declarat Oana Lis în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De ce și-a vândut Oana Lis lucrurile?

Soția lui Viorel Lis a relatat cum a ajuns la decizia de a-și vinde obiectele din casă pentru a acoperi costurile investigațiilor medicale ale fostului primar.

Oana a dezvăluit că, în timpul petrecut în spital alături de soțul ei, a realizat că este imperativ să găsească o soluție pentru a plăti tratamentele acestuia.

Vedeta a recunoscut că nu a fost o decizie ușoară și a povestit că, de-a lungul anilor, a trecut printr-un moment extrem de dificil, în care a luptat singură pentru a rezolva totul.\

„Nu am vrut să mai cerșesc, ca să zic așa între ghilimele. A fost foarte greu să stau în spital eu fiind om sănătos, am făcut și eu niște proceduri, dar puteam să le fac în ambulatoriu, însă pentru el am stat. Stând 10 zile în spital și nu am mai luat contact cu lumea, acolo mi-am dat seama că nu am nevoie de lucruri multe ca să funcționez. Atunci am găsit soluția, că de bine nu le vând. O să mă gândesc ce mai pot să vând. Eu râd, dar numai eu știu cât am plâns acasă sau câte nopți nu am dormit încercând să rezolv anumite situații, pentru că nu vreau să-l încarc pe Viorel foarte mult”, a mai spus Oana Lis.

Recent, Oana Lis și Viorel au ieșit din spital după o perioadă grea.

Adauga un comentariu