Cancan ultimă oră

Oana Roman, certată de fani că nu păstrează curățenia. Răspunsul vedetei: „Este realmente halucinant”

Publicat: 06 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman certată de fani că nu păstrează curățenia. Răspunsul vedetei Este realmente halucinant
Oana Roman, certată de fani că nu păstrează curățenia

Situația din mediul online devine din ce în ce mai tensionată pentru Oana Roman. Recent, vedeta a fost certată pentru că nu ar păstra curățenia în propria casă.

Și asta după ce a plătit o echipă specializată să-i pună întreaga proprietate la punct. O internaută a ținut să-i atragă atenția că avea o „cămașă” pe jos, dar fiica lui Petre Roman i-a dat repede replica și a lămurit situația.

Reacția Oanei Roman

Zilele trecute, fosta prezentatoare TV a arătat în mediul online cum o echipă de curățenie a trecut la acțiune în casa ei. Vedeta a decis să plătească o astfel de echipă pentru a avea casa curată în câteva ore, spre deosebire de câteva zile, cât ar fi durat să facă doar cu ajutorul unei angajate.

Fiica lui Petre Roman a făcut câteva postări pe Instagram, iar în una dintre ele se vedea ceea ce pentru o internaută a părut a fi o cămașă. Femeia a decis să-i scrie Oanei și să-i atragă atenția, cu mențiunea că ar merita criticile din mediul online, în parte pentru că oamenii ar avea motive, pentru că nu întreține curățenia.

„Te admir mult, mereu te urmăresc, dar cred că și hate-urile pe care le ei sunt puțin și din cauza ta, le dai oamenilor de bârfit. Mă uitam la curățenia pe care au făcut-o, impecabil, superbă casă, dar cămașa de pe jos, după atâta curățenie, nu o să dea bine, ai să vezi câte comentarii”, i-a scris o internaută Oanei Roman.

Vedeta s-a arătat șocată de abordarea anumitor persoane

Vedeta nu a stat pe gânduri și i-a răspus public internautei. În cadrul unui InstaStory, Oana a specificat că acea „cămașă” este, de fapt, o pătură specială pe care doarme câinele familiei. Totodată, vedeta s-a arătat șocată de abordarea anumitor persoane.

„Voi vă dați seama până unde s-a ajuns. Este realmente halucinant … sincer, nu știu cât de multe probleme au unii, de pot merge cu gândirea atât de departe.

Logica: dau un motiv de bârfă și merit hate pentru că era pe jos o cămașă, care de fapt e pătura lui Bubble. (…)

„Cămașa” este tot pe jos, pentru că acolo e locul ei … e patul lui Bubble. Na că am dat motiv la nebune să dea hate că nu întrețin curățenia, pentru că am lăsat o ”cămașă” pe jos … că atâta minte au unele …”, a fost reacția vedetei, pe InstaStories.

Oana Roman: „De trei zile stau ca împuțita …”

Nu a fost singura critică pe care vedeta a primit-o. Anterior, aceasta fusese aspru criticată de altcineva, tot pe motiv că e prea comodă și alții îi fac treaba.

Oana Roman nu s-a mai putut abține și l-a pus la punct pe un tânăr, care a jignit-o pe rețelele de socializare. Vedeta nu a putut să accepte cuvintele urâte pe care i le-a adresat acesta, astfel că a făcut public și profilul internautului în cauză, cel care a acuzat-o că stă degeaba, în timp ce fiica ei îi masează picioarele, iar soțul gătește.

„Fiica ta te masează la picioare, sclavul îți face găluște? Tu stai ca împuțita și modifici pozele să tai gușa.”, i-a scris internautul Oanei Roman, după ce aceasta a împărtășit că Marius Elisei îi face găluști cu prune.

Replica vedetei a fost promptă: „V-am spus că atunci când mai apre câte un băiețaș d-ăsta crescut prost, de care părinților ar trebui să le fie rușine. Vă arăt ca să vă feriți de ei, iar cei care aveți copii, să încercați să-i educați ca să nu ajungă așa. (…)

Da, de trei zile stau ca împuțita lângă mama și mă zbat să fac tot ce pot să-i fie bine”, a scris Oana Roman, ca răspuns la mesajul primit.

Adauga un comentariu