Cancan

Oana Roman, în conflict cu Bassam Dabbas, „regele coafurilor”

Publicat: 23 sept. 2021
Bassam Dabbas are un conflict cu Oana Roman
I se mai spune "regele coafurilor". S-a stabilit în România, după ce tatăl lui l-a chemat aici, el aflându-se în Siria

Oana Roman se afla iarăşi în presa de scandal. Recent, ea a avut un conflict cu celebrul hairstilist Bassam Dabbas. Cei doi au schimbat replici dure în mediul online şi chiar s-au blocat pe reţelele de socializare. Ce conflict îi uneşte pe Oana Roman şi Bassam Dabbas?

Din câte se pare totul a pornit în urmă cu câteva zile, de la o simplă remarcă, neplăcută pentru Oana Roman. De acolo şi până la un schimb de replici şi câteva dezvăluiri nu a mai fost decât un pas. Cine este vinovat pentru acest lucru?

Oana Roman, în conflict cu Bassam Dabbas

Haideţi să aflăm, în primul rând, cine este Bassam Dabbas. Ei bine, este un hairstilit, celebru mai ales în rândul vedetelor, căruia i se mai spune „regele coafurilor”. În primăvară, el a avut un conflict și cu un cunoscut make-up artist din România.

”Ai simțit nevoia să vorbești urât de mine pe story-urile tale, dacă nu eram atât de important pentru tine, nu vorbeai. Aș dori să-i zic make-up artist, dar nici nu știe să tragă o linie de tuș. Ți-a fugit de pe hairline peruca de aduci a Transfăgărășan, în niciun caz a Bianca Drăgușanu”, a spus Bassam Dabbas pe Instagram.

El este de origine siriană şi s-a stabilit în România după ce tatăl lui l-a chemat la noi în ţară, acesta aflându-se aici de peste 30 de ani. Acum deţine unul dintre cele mai exclusiviste saloane din Bucureşti. Printre cliente se numără Andreea Tonciu, Cristina Pucean, Karmen Simionescu şi Betty Salam.

Motivul conflictului dintre cei doi a constat în faptul că s-au întâlnit la un eveniment monden şi, în loc să se salute, şi-ar fi întors spatele.

”Mai bine pom de Crăciun decât bârfitoare în halul ăsta. Dar când vă posta era bine, nu? Măcar dacă ai c***e, zi-mi în față. Dar ce crezi, nu ai! Crapă răutatea și frustrarea în voi. Cel puțin doamna asta care m-a rugat să-i postez și ei pensulele. Așa penibilă cum sunt. Nu am decât compasiune pentru ființe atât de neînsemnate ca voi. Hai pup. Spor”, i-a scris în mesaj Oana Roman.

Oana Roman, dispută cu hairstylist-ul Bassam Dabbas

Nici Bassam Dabbas nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat replica.

Bună! Este urât să spui că nu aveam c***e, să îți spun în față, când erai la salon îți doreai să te coafez și nu aveam locuri, acum când mă vezi la evenimente, mi te întorci cu spatele? Nu am comentat nimic personal de tine, cum ai făcut tu acum la adresa ta, dată te uiți, am comentat strict de asocierea cromatică nefericită pe care au făcut-o stiliștii tăi. Nu te-am rugat în viața mea să mă postezi tu pe mine , și te cunosc de când aveam eu 7000 și tu 10.000 de urmăritori. Pe tine te pareciez, dar am comentat de harababura care se află pe tine acum… efectiv mi-am spus părerea, fără să deranjez pe nimeni și să știi încă o dată, repet, este urât să te coafez de atâtea ori și când mă vezi să te întorci cu spatele la mine. Îți cunosc și trecutul, știu și că familia ta e foarte educată, nu mă așteptam să primesc asemenea mesaj din partea ta. Dacă erai tu împăcată cu look-ul tău, nu te atacai așa”.

După asemenea cuvinte, fiica fostului premier al României l-a blocat pe hairstilist pe reţelele de socializare.

„După ce și-a aruncat frustărirle, fără drept de replică, mi-a dat block, îmi amintește de grădiniță. Sunt convins că mă urmărești de pe ceva cont fals, altfel nu vedeai nici story-ul anterior”.

Reacția hairstylistului Bassam Dabbas

În schimb, Bassam Dabbas nu s-a lăsat afectat de gestul Oanei Roman. Ba mai mult, i-a da replica fără nici o problemă.

”Acum nu mai sunt bun? De ce? Pentru că am plecat și ai pus vorbă să vii la mine la salon și nu a fost loc? Pentru că nu am vrut să fac probleme la celălalt salon? Hai să închidem subiectul că eu am dreptate la orice zic eu. Am și dovezi. Te pup, du-te la culcare. Acum nu mai sunt bun”, a spus Bassam Dabbas pe social media.

Adauga un comentariu