Cancan ultimă oră

Oana Roman, revoltată din cauza facturii la gaze: ,,S-a dublat prețul”

Publicat: 09 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman revoltată din cauza facturii la gaze S-a dublat prețul
Vedeta se bucură de o vacanță bine meritată în Egipt, astfel că Oana Roman îi ține la curent pe internauți cu tot ceea ce se întâmplă în excursia unde a plecat alături de familia sa

Oana Roman s-a declarat revoltată, după ce a primit o factură destul de mare la gaze. A mărturisit că, atunci când a văzut cât are de plată la gaze naturale după Sărbătorile de Iarnă, pur și simplu nu i-a venit să creadă.

Vedeta este nevoită să plătească o sumă extrem de mare, de aproape 1.500 de lei. 

”Eu am o casă foarte mare şi noi suntem la a treia iarnă în această casă şi pot să compar. În primele două ierni, în decembrie, plăteam aici 700-800 lei, iar anul acesta, pe decembrie, factura a venit aproape 1.500 lei, deci practic s-a dublat preţul facturii”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a mărturisit că a văzut mailul pe care l-a primit de la firmă mult prea târziu și că, pentru că nu a semnat, contractul s-a schimbat automat.

Vedeta a tras și un semnal de alarmă, spunând că opțiunea pentru această schimbare a contractului se afla într-un colț foarte mic dintr-o pagină a facturii și că, pe atunci, Oana Roman nu a dat prea mare importanță.

”Am contract nou. La finalul mailul, într-un colţ foarte mic scria mic că îmi trimit un nou contract pe care trebuie să îl aprob prin semnare directă şi dacă nu le răspund într-un termen anume, consideră că pot să schimbe contractul aşa cum doresc ei.

Eu nu am văzut acea notificare, era undeva în josul mailului şi m-am trezit că ei mi-au schimbat contractul şi au dublat preţul. Acum, din păcate, nu cred că se mai poate face mare lucru, ei mi-au trimis acea notificare care era înglobată în maiul cu factura. Cred că mare lucru nu am ce să fac, din păcate”, a adăugat Oana Roman.

Adauga un comentariu