Cancan

Oana Roman trece prin momente cumplite. Ce a pățit îndrăgita vedetă

Publicat: 19 iul. 2021
Oana Roman cu peruca
Oana Roman trece printr-o perioada grea a vietii sale

Oana Roman trece prin momente cumplite cu toate că mereu încearcă să mascheze aceste lucruri. Aflată în vacanță, alături de soțul și fiica ei, în sufletul acesteia se duce o luptă grea. Vedeta nu mai este la fel de deschisă față de fanii ei cum era până de curând.

Aceasta trece prin momente ceva mai dificile chiar dacă ar trebui să fie mai relaxată în aceste zile.

Oana Roman trece prin momente cumplite

Cu toate că vrea să pară că este fericită și are toate motivele să facă asta, după ce și-a anunțat împăcarea cu Marius Elisei, iar acum se află în vacanță ca o familie, se pare că vedeta trece prin momente de groază.

Fiica lui Petre Roman este extrem de deschisă în relația pe care o are cu urmăritorii ei din mediul online. De curând, aceasta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a spus care este, de fapt, adevărul din spatele zâmbetului ei.

”În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis. Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine.

O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram, direct de la piscina unde se află pentru tot acest weekend alături de Marius Elisei și fiica lor.

Scandal ca la ușa cortului între Oana Zăvoranu și Oana Roman. De la ce a pornit totul

Oana Zavoranu și Oana Roman s-au certat ca la ușa cortului. Fiica lui Petre Roman i-a dat o replica pe măsură Oanei Zăvoranu la una dintre criticile aduse de „Querida”.

Oana Zăvoranu a fost cea care a lansat seria de atacuri cu directive către Oana Roman, spunând despre poza cu ea și Pepe: „Ursoaico, când te apropii de bichon, și peruca o ia razna.”

De asemenea, fiica lui Petre Roman i-a observat de îndată greșeala gramaticală a Queridei, când a scris „apropi” cu un singur „i”.

„Cât de frumos să dai cu hate fiind în halul ăsta de agramat!!”, a spus Oana Roman cu privire la Oana Zăvoranu.

În podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a declarat că se vede clar că Oana Roman este îndrăgostită de Pepe și că după divorțul de Raluca, ea ar fi sperat să aibă o relație cu artistul, din această cauza s-ar fi despărțit și de soțul ei în aceeași perioadă.
Adauga un comentariu