Cancan

Oana Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf a călcat strâmb de mai multe ori în căsnicia lor. „Banii mei l-au făcut dorit”

Publicat: 29 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf a călcat strâmb de mai multe ori în căsnicia lor. Banii mei l-au făcut dorit
Oana Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf a călcat strâmb de mai multe ori în căsnicia lor și că totul se datorează banilor vedetei

Oana Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf a călcat strâmb de mai multe ori în căsnicia lor și că totul se datorează banilor vedetei.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au încheiat căsătoria lor după 7 ani petrecuți împreună. Chiar dacă în timpul căsniciei, Oana a vorbit întotdeauna în termeni la superlativ despre partenerul ei de viață, după ce a anunțat separarea, ea a dezvălui detalii șocante despre experiențele din mariajul.

Vedeta a dezvăluit că în ultimul an și jumătate a fost înșelată de Alex Ashraf, dar acum a dezvăluit că acesta nu a fost singurul incident de acest fel în căsnicia lor.

Alex Ashraf a călcat strâmb de mai multe ori în căsnicia lor

La scurt timp după ce a anunțat că ea și partenerul său de viață se despart, Oana Zăvoranu a făcut mai multe acuzații la adresa lui Alex Ashraf, afirmând că acesta a cheltuit banii cu alte femei.

Recent, vedeta a dezvăluit că femeia cu care Alex este acum într-o relație nu ar fi fost singura cu care acesta ar fi înșelat-o pe Oana. Aceasta a povestit că, în 2019, Alex Ashraf a călcat strâmb și chiar ar fi avut de suferit după ce ar fi fost „vrăjit” la propriu de amanta lui de pe vremea aceea. Oana Zăvoranu a recunoscut că l-a iertat pe Ashraf pentru derapaj și chiar au mers împreună la preot.

„În 2019, a mai avut o păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară. I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. De la ea a venit cu o piedică de mort acasă. Vrăjile sunt sport național acum. Atunci l-am iertat. Așa e destinul omului.  Poate anumite lucruri se întâmplă ca să-ți dea anumite lecții de viață.

Am făcut slujbe atunci, am mers la preot. Aia avea gemene, cu un fost soț care venea pe acasă și care i-a zis să nu-l mai vadă pe Alex pe acolo, că altfel o taie de la bani. Aia îi mânca doar lovelele, nu se gândea ea să facă familie cu el. Astalaltă ce a zis, doamne, eu o săracă, îmi face casă, îmi ia mobilă”, a povestit Oana Zăvoranu pentru Cancan.ro.

Oana Zăvoranu, despre problemele cu banii

Vedeta a mărturisit că, într-adevăr, perioada aceasta nu este una tocmai bună pentru ea din punct de vedere financiar. Oana Zăvoranu a declarat că Alex Ashraf a decis să o părăsească după ce a văzut că ea are probleme cu banii, iar el nu ar fi vrut să ajute la repararea situației, ba din contră, i-ar fi cumpărat un apartament amantei sale chiar din veniturile soției sale.

„De când nu am mai avut bani a început să își facă ‘culcușul’ pentru plecarea pe care o gândea. Fiind sigur că aici nu o să mai fie mare lucru. Da, eu trec printr-o situație mai delicată, dar peste care voi trece și o voi rezolva. El nu putea pune umărul împreună. A preferat din banii comuni care veneau să îi cumpere ei un apartament pe care l-a renovat, mobilat, utilat. Posibil și ăsta să fie un motiv real (nr. faptul că ea se confruntă cu probleme financiare) pe care l-a luat foarte atent în calcul”, a spus Oana Zăvoranu, conform Fanatik.

Adauga un comentariu