Oana Zăvoranu, atac dur la Adelina Pestrițu: „Cine e fetișoara asta?”

16 aug. 2022, 14:02,
BZI.ro, în Cancan

Nu doar o dată, Oana Zăvoran și Adelina Pestrițu s-au certat în mediul online, iar zilele trecute fosta soție a lui Pepe a lansat un nou atac dur la adresa fostei soții a lui Liviu Vârciu.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a spus că nu înțelege cine este Adelina Pestrițu și de ce a devenit atât de cunoscută.

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea, ba nu-l iubea. După o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă, acum 5-6 ani. Habar n-am, că nu urmăresc. L-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, habar n-am. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță, că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit sursei citate.

Oana Zăvoranu nu a ezitat să își exprime părerea despre unele vedete în social media. Aceasta le găsea porecle ori critica campaniile pe care le desfășurau influencerii. Așa s-a întâmplat și în cazul Adelinei Pestrițu. Querida o acuza pe Adelina Pestrițu că își minte următorii din mediul online, aducând din străinătate produse ieftine pe care le vinde la prețuri mari în țară.

Atunci, Oana Zăvoranu a spus că la acest lucru contribuie și soțul vedetei. Influencerița nu a mai stat pe gânduri. Bruneta a pierdut procesul în care cerea daune de 100.000 de lei.

Ce spune Oana Zăvoranu despre operațiile estetice

Oana Zăvoranu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Celebra actriță a ajuns la un nivel uimitor din toate punctele de vedere, dar mai ales în privința aspectului fizic. În pofida vârstei pe care o are, de 49 de ani, ea poate concura cu ușurință împotriva domnișoarelor cu mult mai tinere decât ea.

Cu toate acestea, sunt multe guri rele care spun că a exagerat cu operațiile estetice și chiar l-ar fi întrecut pe regretatul Michael Jackson, celebru pentru schimbările drastice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. Astfel, Oana Zăvoranu a mărturisit că nu a apelat la bisturiu în ceea ce privește fața și mai ales la buze.

Vedeta spune că a avut mereu buzele mari, lucru ce poate fi verificat în fotografiile de pe vremea când era foarte tânără. De altfel, consideră că nu s-a schimbat mai deloc în ultimii ani, din contră, arată chiar mai bine și se simte bine în pielea ei.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel”, a mărturisit vedeta la Xtra Night Show.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *