Prima pagină » Cancan » Oana Zăvoranu cere ajutor financiar pe internet! De ce are nevoie vedeta de sponsori

Oana Zăvoranu cere ajutor financiar pe internet! De ce are nevoie vedeta de sponsori

17 iun. 2024, 14:02,
BZI.ro, în Cancan

Oana Zăvoranu a dezvăluit ce planuri viitoare are și pentru acest lucru cere ajutor financiar de la cei care au posibilitatea, pe internet. Concret, vedeta și-ar dori să „atace” și latura cinematografică însă nu poate face asta singură. Astfel, Oana Zăvoranu susține că are deja două scenarii, ba chiar și o echipă pregătită în acest sens.

Oana Zăvoranu este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație. Vedeta a cerut recent ajutorul oamenilor de pe internet pentru planurile pe care le are.

Oana Zăvoranu cere ajutor financiar pe internet

„Querida” speră că fanii vor fi alături de ea și în această perioadă, pentru că are câteva planuri în direcția cinematografică, așa că i-a rugat pe cei interesați să investească în astfel de proiecte să o contacteze.

„M-am hotărât să fac ceea ce știu să fac cel mai bine și la ce mă și pricep să fac cel mai bine. Nu pot, însă, singură, ci cu ajutorul celor care au puterea financiară să o facă. Și am zis să las aici intenția, că mai departe Dumnezeu o duce acolo și la cine trebuie să ajungă. Am două scenarii înscrise la OSIM, după care se pot face niște filme și seriale sublime.

Rog sponsorii interesați să investească și în filme/seriale frumoase, adevărate și care nu au mai fost făcute în România, să mă contacteze. Eu personal sunt sătulă de ghiorțăielile și penibilitățile de la TV și nu numai, trase parcă toate la indigo și făcute pe bază de nepotisme. Hai să facem și filme adevărate”, a spus Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

Are o echipă pregătită pentru proiectele cinematografice

De asemenea, Oana Zăvoranu a mai precizat pe internet că are totul pus la punct, inclusiv o echipă dornică de muncă, dar și actorii potriviți pentru scenariile pe care le-a făcut, în schimb, însă, îi lipsesc doar banii.

„Sunt un om de încredere și am atât echipă dornică să muncească temeinic la un proiect cinematografic de succes, cât și actori valoroși care pot fi puși în valoare de un scenariu și un rol puternic și bun.

Regizor avem, banii, însă, ne trebuie. Nu extrem de mulți, că nu ciordim. Prin urmare, potențialii sponsori care doresc să se «înhame» alături de mine și echipa mea în proiecte cinematografice adevărate, rog să îmi scrie.

Se pot face proiecte minunate fără să mai depindem de ăștia cu nepotismele care v-au intoxicat cu actorașii troglodiți și care cred că de pe șanț sau din cluburi pot face pe bandă rulantă filme sau seriale la care se uită doar ei și familiile lor”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *