Remedii naturiste

Otetul de mere face minuni pentru bolnavii de psoriazis

Publicat: 20 apr. 2015
7
Psoriazisul este o afectiune dermatologica destul de frecvent intalnita, cu o evolutie de lunga durata, caracterizata prin aparitia unor plagi rosii, proeminente, acoperite de scuame groase (coji), de culoare alb-sidefie. Boala apare indiferent de varsta si afecteaza in general zonele de extensie ale corpului, cum sunt coatele, genunchii, zona de insertie a parului la nivelul scalpului sau unghiile.

Care sunt simptomele psoriazisului
 
In cursul evolutiei sale, psoriazisul poate fi asociat cu diverse afectiuni, cum ar fi artrita, afectiunile cardiovasculare, obezitatea si diabetul zaharat. Modificarile metabolice legate de diabetul zaharat sau obezitate pot avea un efect negativ asupra evolutiei psoriazisului si asupra posibilitatilor terapeutice. Evolutia psoriazisului este influentata si de factorii hormonali asociati ciclurilor menstruale, sarcinii si nasterii, precum si menopauzei.

Ce legatura este intre hipertensiune si psoriazis
 
Otetul de mere are capacitatea de a dezinfecta si atenua afectiunile pielii. Pe suprafete mici afectate, se aplica otetul cu ajutorul unui bumbac steril. Pentru portiuni mai mari, este recomandt sa se realizeze un amestec intreotet de cidru de mere si apa, in cantitati egale. Aplicati cu ajutorul unui prosop steril, de unica folosinta, evitând insa zonele fisurate sau sângeroase.
Adauga un comentariu