Sanatate

Pacienții cu probleme oculare pot beneficia de o paletă amplă de serivcii de oftalmologie, la Clinica OchiDoc din Iași

Publicat: 11 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pacienții cu probleme oculare pot beneficia de o paletă amplă de serivcii de oftalmologie la Clinica OchiDoc din Iași

Clinica OchiDoc din Iaşi oferă o gamă complexă de investigaţii, tratamente şi intervenţii chirurgicale în specialitatea Oftalmologie. Profesioniştii acestei clinici de Oftalmologie Iaşi tratează fiecare caz în parte cu responsabilitate şi utilizează echipamente medicale de înaltă performanţă pentru a stabili un diagnostic precis. Clinica OchiDoc şi-a câştigat, astfel, un renume în ceea ce priveşte sfera serviciilor pentru sănătatea oculară. Se situează în topul preferinţelor în specialitatea Oftalmologie Iaşi datorită cazuisticii complexe rezolvate cu succes, de la cei mai mici membri ai familiei şi până la cei vârstnici.

Consultaţia în cadrul clinicii de Oftalmologie Iaşi cuprinde determinarea acuităţii vizuale, refracţia, măsurarea presiunii oculare, examinarea fundului de ochi şi evaluarea biomicroscopică.

Este de notorietate faptul că profesioniştii OchiDoc au inclus, în cadrul serviciilor Oftalmologie Iaşi, OCT de retină cu gratuitate, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, această tomografie fiind una dintre examinările oftalmologice complexe determinante în identificarea afecțiunilor, în cele mai mici detalii.

În cadrul clinicii, pacienţii cu probleme oculare pot beneficia de o paleta amplă de servicii de oftalmologie:

  • consultaţii cu plată sau cu bilet de trimitere de la medicul de familie
  • tariful unei consultaţii la Oftalmologie este de 150 RON sau poate fi gratuită, în baza biletului de trimitere
  • referate medicale necesare întocmirii dosarelor pentru pensionare pe caz de boală
  • diagnostic şi conduită terapeutică pentru o serie de afecţiun: miopie, presbiopie, DMLV, hipermetropie, retinopatie diabetică, cataractă, glaucom
  • evaluarea oftalmologică completă a pacienților reumatologi sub tratament cu plaquenil
  • tratamente intravitreene compensate 100% pentru patologii precum degenerescența maculară legată de vârstă
  • evaluarea simțului cromatic prin efectuarea cromatoscopiei
  • retinopatie diabetică și ocluzie de venă centrală retineană

Subliniem că fiecare investigaţie realizată de profesioniştii OchiDoc în cadrul clinicii de Oftalmologie Iaşi este fundamentată temeinic, cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generaţie. Din grijă pentru pacient, pentru un diagnostic precis în cazurile complexe, la centrul medical de oftalmologie se fac tomografii în coerenţă optică (OCT) pentru examinarea retinei, ecografii oculare, iar dacă medicul identifică o cataractă, se procedează la realizarea biometriei oculare-pentru a stabili care este cristalinul necesar implantării în locul celui natural, opacifiat din cauza bolii. Profesioniştii în Oftalmologie Iaşi realizează Operații de cataractă la cel mai mic preț din Iași, începând de la 1700 de lei per ochi.

De remarcat că serviciile de Oftalmologie Iaşi sunt susţinute de 5 medici de specialitate, angrenaţi în aplicarea conduitei terapeutice pliate pe fiecare caz în parte, astfel încât pacienţii sunt atent investigaţi medical şi trataţi la cele mai înalte standarde din domeniu. Datorită echipei extinse de specialiști, perioada de așteptare pentru programare este foarte scurtă.

Medicii OchiDoc au o vastă experienţă în identificarea şi tratarea cazurilor mai complicate, cum sunt cele de cataractă, glaucom şi degenerescenţă maculară. Procedurile medicale din sfera Oftalmologie Iaşi sunt aplicate numai după ce pacientul este foarte atent investigat, cu ajutorul echipamentelor medicale de top. Pentru obţinerea celor mai bune rezultate, profesioniştii din oftalmologie realizează cele mai noi proceduri medicale necesare îmbunătăţirii sau menţinerii acuităţii vizuale în funcţie de fiecare caz în parte.

Clinica este dotată cu oanomaloscop de ultimă generație pentru explorarea necesară în unele profesii precum și pentru obținerea permiselor de șoferi profesioniști (rezultatele eliberate de cabinetul de oftalmologie Iași OchiDoc fiind în concordanță cu prevederile legale).

Inedit în sfera Oftalmologie Iaşi, la OchiDoc se realizează examenul parazitologic la urgenţă, pentru identificarea Demodex folliculorum, care apare în cazul conjunctivitei cronice.

Reamintim că centrul OchiDoc funcţionează în două locaţii extrem de uşor accesibile din orice punct al oraşului, fapt care ajută pacienţii să ajungă foarte repede la clinică pentru a beneficia de serviciile de înaltă performanţă medicală din zona de interes Oftalmologie Iaşi,

Serviciile de oftalmologie acordate:

  • Fundul de ochi, cu stabilirea gradului de afectare în cazul retinopatiei diabetice
  • Testul Schirmer (al secreţiei lacrimale)
  • Extracţie corpi străini
  • Câmp Vizual
  • Stabilirea dioptriilor şi recomandarea ochelarilor optimi
  • Examinarea BUT (timpul de rupere a filmului lacrimal)
Adauga un comentariu