Sport

Pandurii Târgu Jiu, club aflat pe ultimul loc în Liga a 2-a, are de primit o sumă de 3.1 milioane de euro

Publicat: 26 mart. 2021
Pandurii Targu Jiu
Înalta Cute de Casație și Justiție a hotărât în dosarul deschis în 2017 ca Pandurii Târgu Jiu să primească 15 milioane de lei, adică 3.1 milioane de euro

Clubul este în insolvență până în 2025. Această decizie a Curții de Casație și Justiție o poate ajuta pe Pandurii să iasă mai repede din insolvență. Înalta Cute de Casație și Justiție a hotărât în dosarul deschis în 2017 ca Pandurii Târgu Jiu să primească 15 milioane de lei, adică 3.1 milioane de euro.

„Respinge ca nefondate recursurile declarate de recurenții-pârâți S.C. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A., S.C. ARTEGO S.A., Consiliul Județean Gorj și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu împotriva deciziei nr. 698 din 18 septembrie 2019, pronunțată de Curtea de Apel Craiova – Secția a II-a Civilă” se arată în decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

„Am fost un nebun când am început acest proces, care a durat 4 ani. Am lăsat în club 4,5 milioane de euro, iar după problemele avute m-am întrebat ce s-a întâmplat cu banii ăștia. Am luat urma lor și am constatat că sumele respective, din partea asociațiilor, nu au mai fost virate către club. Așa am avut la soluția de a deschide acest proces, pe care l-am câștigat după foarte multe eforturi. Am avut noroc că jucătorii au înțeles situația și că niciunul dintre ei nu a solicitat falimentul, ceea ce ar fi creat probleme suplimentare Le mulțumesc că au fost înțelegători și iată că ieșim la lumină”, a spus Marin Condescu, membru în Asociația Creditorilor.

Câți bani are de luat Marin Condescu

Condescu are de luat suma de 500.000 de euro de la club. Jucători care au trecut pe la Pandurii au și ei de încasat sume importante în urma acestei decizii. Cristi Săpunaru are de luat 100.000 de euro, Dan Nistor 80.000 de euro, Mihai Răduț 72.000 de euro. Clubul este în insolvență până în 2025. Această decizie a Curții de Casație și Justiție o poate ajuta pe Pandurii să iasă mai repede din insolvență.

Adauga un comentariu