Titlurile zilei

Paranghelie organizată de Maricel Popa la Ceahlău cu primarii PSD Iași. Trei zile de petrecere la stână, berbeci la ceaun și lăutari (EXCLUSIV) – GALERIE FOTO

Publicat: 26 mai 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Paranghelie organizată de Maricel Popa la Ceahlău cu primarii PSD Iași. Trei zile de petrecere la stână berbeci la ceaun și lăutari EXCLUSIV  GALERIE FOTO
Maricel Popa, senator PSD, organizează o petrecere la Ceahlău, unde vor participa primarii social democrați din județul Iași

Maricel Popa, liderul PSD Iași, a pus de o petrecere în zona Ceahlău din județul Neamț. De astăzi, 26 mai 2022 și până sâmbătă, 28 mai 2022, primarii PSD Iași și oamenii de încredere ai lui Popa vor petrece într-o zonă pitorească din județul Neamț. Detaliile petrecerii sunt ținute la secret până și față de participanți

Petrecere cu iz politic în satul Ceahlău, din comuna nemțeană Durău în aceste zile. De astăzi, 26 mai 2022, și până sâmbătă, 28 mai 2022, circa o sută de persoane sunt așteptate în zonă la o paranghelie organizată de senatorul PSD Maricel Popa. Detaliile petrecerii sunt însă ținute la secret, nici măcar cei care au fost invitați nefiind informați despre locul unde va avea loc sindrofia. Din informațiile deținute de reporterii BZI, pesediștii ar urma să organizeze o petrecere și la stâna agroturistică Crucea Arsă, din satul Popești, comuna Farcașa. Stâna este administrată de cei care au Pensiunea Vânătorul din satul Ceahlău, comuna Durău unde va avea loc paranghelia.

Petrecere organizată de Maricel Popa la Ceahlău. Participanții vor veni cu băutura de acasă

Maricel Popa, senatorul de Iași se pregătește intens pentru weekend. De o lună și jumătate, Maricel Popa a dat zvon în partid că vrea să organizeze o petrecere pitorească, la care să participe toți primarii PSD din județ. Încă de acum câteva săptâmâni, Popa a ținut să transmită primarilor PSD să se pregătească. Fiecare trebuie să vină însoțit de soție sau de amantă după caz și trebuie să vină cu portbagajul mașinii plin cu băutură. Reporterii BZI au discutat cu mai mulți primari din județ care vor participa la paranghelia dată de Maricel Popa. Unii știu mai mult despre eveniment, iar alții mai puțin.

Ce știu primarii despre marea petrecere?

Maricel Popa le-ar fi spus primarilor că vrea să organizeze în weekend petrecerea pentru a sărbători hramul Sfinților Împărați Constantin și Elena. Totuși, lucrurile sunt puțin delicate. Nu este clar dacă este vorba despre o coincidență, dar pe data de 10 iunie 2022, Maricel Popa va împlini 62 de ani și ar vrea să împuște doi iepuri dintr-o lovitură. Culmea, ar vrea să o facă pe banii primarilor. De altfel, aceștia au fost anunțați că trebuie să vină și ei cu ceva mâncare de acasă. Popa a dat asigurări că va aduce el o cantitate impresionantă de vin din zona Comarna, locul său natal.

„De petrecere știm mai toți de vreo lună sau două. Ne-a anunțat din timp ca să nu ne facem planuri. Nu știu unde este organizată sau cel puțin nu știu eu. Ne-a spus să aducem de acasă un vin, o țuică, ce avem”, a spus un primar PSD.

Un alt primar pare că a fost mai bine informat.

„Petrecerea va avea loc la Ceahlău, la o stână, este ceva frumos, agroturistic. Maricel Popa a spus că de acolo vom lua brânză, urdă, caș, ce se mai găsește pe la stână. Vor fi ceaune cu miel, cu porc, vedem pentru doamne ce se va pregăti”, a completat un alt primar.

La paranghelie ar urma să participe și prefectul Bogdan Cojocaru, dar și Bogdan Balanișcu, secretar de stat la Ministerul Mediului, oamenii săi de încredere din organizație.

Dans pe mese și bani pe lăutari?

La un calcul simplu, la petrecerea organizată de Maricel Popa vor participa aproximativ 100 de persoane. Este cunoscut faptul că la chefurile organizate de senator se petrece până în zori și nu de puține ori s-au terminat cu dansuri pe mese și cu bani aruncați pe lăutari. De regulă Maricel Popa apelează la relațiile pe care le are pe linie politică pentru a beneficia de cele mai bune servicii. În urmă cu câteva luni acesta a organizat o petrecere la Slănic Moldova.

Acolo Popa a comandat preparate tradiționale, iar vânatul nu ar fi lipsit din meniu. De asemenea, după spusele primarilor PSD se pare că Popa iubește lăutarii și mai rupe din când în când câte 100 de lei. Totuși, petrecerea din weekend va fi se pare liniștită. Femeile care îi însoțesc pe oamenii politici vor modera cel mai probabil totul. Maricel Popa a mai organizat astfel de întâlniri secrete în mai multe rânduri.

Produse locale din Iași pentru petrecerea de la Ceahlău

Meniul stabilit pentru petrecerea de al Ceahlău se va baza pe mâncare la ceaun, preparate de carne afumate de la producători locali din Iași și pe vânat. Totuși, deși merge des la partidele de vânătoare Maricel Popa ține să le amintească cam la fiecare petrecere amicilor că este periculos consumul excesiv de vânat. Acum, rămâne de văzut dacă primarii PSD-iști vor face o chetă pentru a-i face un cadou frumos lui Maricel Popa. Oricum, între primarii PSD din Iași, coincidența legată de Sfinții Împărați și ziua de naștere a lui Popa a stârnit zâmbete. În luna martie a acestui an, Maricel Popa a fost prins cum a făcut propagandă pentru Rusia pe grupurile interne ale partidului.

Nu mai sunt locuri la pensiune

Administratorii de la Pensiunea Vânătorul au arătat că, până duminică, 29 mai 2022, nu mai au locuri de cazare disponibile. Pensiunea dispune de câteva zeci de locuri de cazare.

”Nu mai avem locuri până duminică. Costă 300 lei cazarea. La stână nu sunt locuri de cazare. Acolo se organizează doar excursii, cu mese, etc”, au spus cei de la pensiune.

Pe de altă parte, Maricel Popa nu a vrut să dea detalii despre această petrecere.

„Adică? Ce să spun? O să plouă afară! Nu vă pot da informații despre ce date îmi solicitați”, a spus liderul PSD.

Senatorul Maricel Popa va organiza o petrecere la Ceahlău, județul Neamț, pentru a-și apropia primarii PSD în contextul în care în toamna acestui an vor avea loc alegeri interne în partid și își dorește să rămână lider în continuare.

Comentarii
  • Tara arde ….. si prostimea chefuie . Doamne te rog sa le arati si sa ii trezesti din prostime ca astia ne duc in focul prostiei si a razboiului

  • Omul face ce vrea pe banii lui! Ați fi vrut să vi dea vouă? Am dat o simplă căutare pe google și am văzut că din aprilie 2020 ati început să-l atacați, iar până atunci a fost bun!

  • Ionuț tată, ești tu sigur că omul o face pe banii lui?? Sau ești prea credul! Să o crezi tu că la 100 persoane va plăti el toată consumația. Ăștia sunt doar o părticică din milioanele de euro aruncate pentru Spitalul de la Lețcani!!

  • Petrescu de la Pensiunea Vanatorul din Durau s-a dat cu p.s.d-ul. Inseamna ca este foame mare acolo. Din independent, p.s.d.-ist. Cum banuiam.

  • la cat de zgarcit e isi face campanie de sustinere pe banii celor 3B la care se mai adauga si kristian. Baiat destept !

Adauga un comentariu