National

Pare o poveste desprinsă din cărțile lui Ion Creangă dar nu este. Un polițist din Cluj a fost prins la furat de cireșe

Publicat: 11 iul. 2021
Cireșe
Cireșe

Un polițist local din Cluj-Napoca, îmbrăcat în uniforma de serviciu, a fost prins la furat de cireșe cu găleata. Îmbrăcat în uniformă și cu mașina de serviciu, un polițist local din Cluj-Napoca a fost prins la furat de cireșe. Bărbatul se afla în zona Dealul Fânatelor, vineri, când a fost surprins de câțiva localnici furând cireșe cu găleata.

Polițistul local a intrat cu mașina de serviciu în livada de la Steluța și, la un moment dat, a început să adune cireșe și să le pună în găleată. Câțiva localnici l-au observat, iar unul dintre ei l-a și fotografiat. Livada aparține unor persoane, iar polițistul nu culegea cu acordul lor, ci le fura. Luat la întrebări, polițistul s-a speriat, s-a urcat în mașina de serviciu și a plecat.

‘L-am văzut cu o găleata în mâna și culegea cireșe îmbrăcat în haine de serviciu. Putem spune că fura cireșe pentru că era pe terenul oamenilor. L-am întrebat ce face și atunci s-a urcat rapid în mașina și nu a răspuns. De acolo a plecat și nu a mai zis nimic’, a relatat un martor, potrivit stiridecluj.ro.

Un alt polițist local, prins la furat într-un supermarket din Buzău

În urmă cu câteva luni, un polițist local a fost surprins la ieșirea dintr-un supermarket din Buzău cu un produs furat. A fost deschis dosar penal pentru furt în cauză.

Bărbatul, angajat al Direcţiei Poliţie Locală din subordinea Primăriei Buzău, a fost observat de agentul de pază al magazinul în timp ce trecea printre casele de marcat fără să plătească o sticlă de vin în valoare de circa 30 de lei. El apucase să iasă pe la casele de marcat cu o cutie în care se afla o sticlă de vin în valoare de 32.99 lei, fără a o plăti. (Citește mai mult AICI.)

Alte incidente similare

La începutul anului 2020, un polițist din Cluj a fost cercetat disciplinar, după ce a furat dintr-un magazin două flexuri. Poliția Cluj a demarat și o anchetă.

Avocatul unei firme din oraș a sesizat că, în perioada 28-29 februarie, un bărbat de 45 de ani a furat din magazinul societății două unelte electrice. Surse judiciare declarau atunci pentru Mediafax că a fost vorba despre două flexuri.

De asemenea, un elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina a fost prins la furat de inele dintr-un mall.

Polițiștii au fost sesizați pe 1 martie 2020 de reprezentanţii unei firme de pază cu privire la faptul că au reţinut un tânăr suspectat că ar fi furat dintr-un centru comercial mai multe bunuri.

IPJ Prahova preciza că s-a stabilit că „ar fi un tânăr de 19 ani, elev al Şcolii de agenţi de poliţie Vasile Lascăr din Câmpina”.

Comentarii
Adauga un comentariu