Eveniment-Social

Părintele Dan Damaschin a lansat papucii INIMO din cadrul proiectului „Încălțăm România Desculță” – FOTO

Publicat: 04 iul. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Părintele Dan Damaschin a lansat papucii INIMO din cadrul proiectului Încălțăm România Desculță - FOTO
Părintele Dan Damaschin a anunțat lansarea noilor perechi de papuci INIMO care fac parte din cadrul proiectului „Încălțăm România Desculță”

Părintele Dan Damaschin a anunțat lansarea noilor perechi de papuci INIMO care fac parte din cadrul proiectului „Încălțăm România Desculță”. În momentul actual există patru modele de încălțăminte disponibile, iar persoanele interesate pot dona suma de 300 de lei și primi perechea de ghete pe care o doresc

La Depozitul Faptelor Bune au sosit primele mii de papuci INIMO, această încălțăminte prin care putem dărui copiilor sărmani speranță și demnitate. Pentru realizarea acestor ghete, părintele a colaborat cu mai mulți producători.

Faci o faptă bună și primești o pereche de încălțăminte de înaltă calitate și foarte rezistentă

o poză din Depozitul Faptelor Bune
În momentul actual există patru modele de încălțăminte disponibile, iar persoanele interesate pot dona suna de 300 de lei și vor primi perechea de ghete dorită

Duminică, 2 iulie 2023, părintele Dan Damaschin a anunțat lansarea noilor perechi de papuci INIMO, disponibile în patru variante. O pereche de încălțăminte pentru femei, una pentru fetițe, una pentru bărbați și una pentru băieți, toate fiind realizate din piele, având o talpă foarte rezistentă. Prețul oricărei dintre acestea este de 300 de lei, iar dacă dorești să faci o faptă bună, primești o pereche de încălțăminte de calitate la un preț mult mai mic față de mall.

„Fiind o cauză socială, nu ne-am gândit să punem prețuri diferite perechilor de papuci, deoarece se face o donație, până la urmă, iar în schimbul acestei donații oamenii primesc perechea de papuci pe care și-o doresc. Sunt niște ghete care sunt foarte frumoase, rezistente, cu o talpă foarte bună. Locul în care noi aducem toate lucrurile noastre se numește Depozitul Faptelor Bune, iar sâmbătă după-amiază au ajuns primele mii de papuci INIMO, încălțămintea prin care împreună putem dărui copiilor sărmani speranță și demnitate. Pentru realizarea perechilor de papuci avem mai mulți producători din zona Vicov, producători care ne-au luat prețuri foarte mici la manoperă ca să iasă un produs de cea mai înaltă calitate, la un preț mult mai mic ca cel din mall-uri”, declară părintele Dan Damaschin.

Părintele Dan Damaschin mărturisește faptul că și-a propus pentru anul acesta să realizeze în jur de 15.000 de perechi de încălțăminte, dintre care 5.000 vor fi puse la vânzare, iar restul de 10.000 vor fi donate către copilașii pe care îi are „sub aripă”.

„Pentru anul acesta, ne-am propus să avem în jur de 15.000 de perechi de papuci, dintre care 5.000 să fie spre vânzare și donatori, iar în jur de 10.000 să meargă către copilașii din campania de toamnă, atunci când avem de îmbrăcat și încălțat 10.233 de copilași pentru școală”, mai spune părintele Dan Damaschin.

Persoanele care comandă papucii INIMO au parte de mai multe beneficii: „Comenzile se pot face și telefonic”

o poză cu părintele Dan Damaschin
Ideea părintelui Dan Damaschin a venit de la faptul că mulți copilași nu au încălțăminte și îmbrăcăminte

Perechile de încălțăminte vor fi încărcate zilele acestea pe site, însă persoanele interesate pot comanda și telefonic. Această inițiativă este una socială și va avea un parcurs frumos de-a lungul timpului.

„Dacă vom epuiza stocurile, nu este absolut nici măcar o problemă, deoarece tălpi găsim foarte ușor în Polonia, piele se găsește în Italia, iar meșterii abia așteptă să aibă de lucru pentru a câștiga un ban în plus. Zilele acestea vom încărca pe site papucii, ne vom ajuta și de rețelele de socializare, dar comenzile se pot face și telefonic. În cadrul festivalului INIMO vor fi și oferte, de exemplu, persoanele care își achiziționează o pereche de ghete INIMO vor avea reducere 75 la sută la biletul de intrare și multe alte oferte, cum ar fi pachete de familie sau altele”, adaugă părintele Dan Damaschin.

Ideea părintelui Dan Damaschin a venit de la faptul că mulți copilași nu au încălțăminte și îmbrăcăminte, iar acesta este cunoscut în toată țara pentru toate faptele bune pe care le-a făcut de lungul anilor și a venit cu o inițiativă pentru binele tuturor.

„De ceva timp, noi căutam o formă de economie socială prin care să ajutăm cât mai mulți copii, dacă în momentul actual ajutăm copilași din Iași, am dori să fim prezenți și în alte zone ale țării unde există medii defavorizate. Dacă noi, românii, am renunța puțin la snobism și ne vom gândi nu doar la noi, ci și la copiii sărmani, putem să avem în picioare niște papuci care sunt de o bună calitate și la un preț mult mai bun”, povestește părintele Dan Damaschin în legătură cu papucii INIMO.

Comentarii
Adauga un comentariu