Titlurile zilei

Partidă de amor între bărbați, oprită cu ranga, la Iași. Ușa dormitorului în care se aflau cei doi iubiți a fost spartă: „A început să sângereze abundent” – EXCLUSIV

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 14 Comentarii
Partidă de amor între bărbați oprită cu ranga la Iași. Ușa dormitorului în care se aflau cei doi iubiți a fost spartă A început să sângereze abundent - EXCLUSIV
Un ieșean a fost condamnat după ce i-a dat cu o rangă în cap fratelui său care voia să întrețină relații sexuale cu un bărbat

O partidă de amor între bărbați, la Iași, a fost la un pas de a se termina cu o tragedie. Un individ i-a dat cu ranga în cap fratelui său care voia să întrețină relații sexuale cu un bărbat. Deși a fost grav rănit, a scăpat cu viață în urma atacului

Petru Enache este un bărbat din Deleni, județul Iași, iar zilele trecute a aflat că trebuie să stea în spatele gratiilor după ce a fost la un pas de a-și omorî fratele. Povestea a ținut toată comunitatea cu sufletul la gură. Se putea ajunge la crimă din cauza relației dintre cei doi bărbați din sat. Practic, Petru Enache și-a atacat fratele când acesta din urmă a vrut să întrețină relații intime cu iubitul său. În dimineața zilei de 26 iulie 2023, în jurul orei 06.00, victima a plecat de la domiciliul său la casa inculpatului. Acolo se afla deja un alt bărbat, iar cei trei au început să consume spirt medicinal diluat cu apă.

Partidă de amor între bărbați, oprită cu ranga, la Iași

Lucrurile aveau să degenereze în scurt timp.

„La un moment dat, între inculpatul Petru Enache și fratele său a izbucnit un conflict, cu privire la care au fost avansate mai multe explicații. Potrivit inculpatului, acesta s-ar fi enervat din cauza faptului că victima și martorul intenționau să întrețină relații sexuale în locuința sa. Conform declarației persoanei vătămate, conflictul s-ar fi declanșat fără un motiv, aparent, după ce el ar fi consumat aproximativ 300 ml de spirt diluat. La un moment dat, inculpatul a început să îi reproșeze că l-ar fi dat afară de mai multe ori din casa părintească, după care s-a deplasat în holul casei, de unde a luat o țeavă metalică.

Imediat după ce s-a întors, i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu acea țeavă în partea dreaptă a capului, după care o altă lovitură, de data aceasta în partea stângă a capului. Inculpatul a încercat să își lovească fratele și a treia oară cu aceeași țeavă, însă victima a parat lovitura, ducând mâna dreaptă în dreptul capului, și l-a deposedat de obiectul vulnerant.

Persoana vătămată a plecat de la locuința inculpatului, având în mână acea țeavă metalică, a început să se simtă rău și să sângereze abundent din zona capului. Când a ajuns la domiciliul său, după ce a parcurs distanța dintre cele două imobile, de circa 350 m, a strigat-o pe mama sa, căreia a apucat să îi spună că a fost lovit de către inculpatul Petru Enache cu ranga în cap, după care a leșinat”, au precizat anchetatorii ieșeni.

Cum s-a aflat adevărul?

Deși persoana vătămată a evitat să le spună anchetatorilor motivul pentru care a fost lovit, polițiștii au reușit să afle despre ce a fost vorba.

„În discuțiile surprinse cu bodycam-ul de către polițiștii care au asigurat locul faptei, ar reieși, potrivit inculpatului, că persoana vătămată și-ar fi dorit să întrețină relații sexuale cu martorul. Martorul s-ar fi refugiat în camera unde se afla inculpatul, iar acesta din urmă a pus zăvorul la ușă.

Deranjat de acest lucru, persoana vătămată ar fi forțat ușa, zăvorul a cedat, dar cu acea ocazie s-a spart și sticla de la camera folosită de inculpat pe post de dormitor. Enervat de acest gest, inculpatul s-ar fi înarmat cu o țeavă și ar fi lovit victima. Inculpatul a mai susținut că acel conflict ar fi luat amploare, deoarece, după ce a fost lovită de către acesta cu țeava metalică, persoana vătămată ar fi lovit cu o coadă de hârleț toate geamurile casei inculpatului. În urma cercetării la fața locului, s-a constata că geamurile casei inculpatului erau, într-adevăr, sparte”, au mai precizat anchetatorii.

Zilele trecute, individul a fost condamnat la închisoare cu executare.

„Condamnă pe inculpatul ENACHE PETRU, la o pedeapsă de 5 (cinci) ani închisoare, cu executare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie prev. de art. 32 alin. (1) rap. la art. 199 alin. (1) cu referire la art. 188 alin. (1) Cod penal (infracțiune săvârșită la data de 26.07.2023 asupra persoanei vătămate)”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Iată că partida de amor între bărbați, oprită cu ranga, la Iași, s-a terminat cu o condamnare.

Comentarii
  • La țară nu mai au de prășit prin grădină? Băieții au timp de ghidușii? Nu mai vindeți spirt la magazinul din sat pentru a evita astfel de drame.🥹

  • 300 ml spirt medicinal de 75 grade i-au aprins instinctele țăranului și l-a văzut pe băiețaș Ileana Cosânzeana. Oricum nu se aflau la prima aventură, ăștia se babardesc de mult timp, sunt ”dosnici” amândoi.

  • Numai la Deleni se poate întâmpla, în loc să muncească pământul și să fie gospodari, talanii beau spirt și se fout în coteț.

  • Ce știre… trei bețivi care beau spirt medicinal diluat cu apă s-au luat la bătaie și și-au dat în cap cu o țeavă, doi erau frați, al treilea doar aștepta casă fie luat la împins de cel care va câștiga bătaia dintre cei doi. Cel mai probabil dimineață nici nu-și mai aminteau ce au făcut dar articolul romanțează faptele ca și cum ar fi o poveste de iubire dintre 2 bărbați, neacceptată de societate, tara noastră fiind înapoiată ca mentalitate.

  • Enache a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor, în stare de arest. Fratele său a supraviețuit agresiunii, dar a decedat ulterior, în timpul judecății. Enache și-a schimbat atitudinea insolentă de la început, spunând că își regretă fapta, atunci când a aflat că fratele său decedase. Judecătorii au reținut faptul că Enache își atacase fratele fără ca acesta să se fi manifestat violent în vreun fel, dar și că agresorul nu avea antecedente penale și era integrat social. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare. După liberare, el nu va mai avea dreptul să intre în baruri, cluburi sau localuri în care se consumă băuturi alcoolice.

Adauga un comentariu