În doar câteva zile, toți creștinii vor sărbători Paștele și toate gospodinele vor pregăti pască fără aluat cu 500 gr de brânză. Această rețetă va fi foarte utilă pentru cei care nu au posibilitatea să coacă de Paște. În plus, această rețetă de Paște este întotdeauna utilă atunci când nu ai timp să gătești. O prăjitură de Paște cu brânză fără drojdie este fix ceea ce trebuie pentru o masă delicioasă.
Pentru a pregăti acest desert de Sfintele Sărbători trebuie doar să amestecați toate ingredientele, să le puneți în forme și să le băgați în frigider. Aceasta durează maximum 20 de minute. În timp ce prăjitura se întărește, puteți decora ouăle și mielul. De asemenea, puteți pregăti acest deliciu nu doar în perioada Paștelui, desertul este extrem de delicios pentru a fi pregătit de mai multe ori pe an.
Pască fără aluat cu 500 gr de brânză. De ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti felul de mâncare?
Pentru a pregăti pască aveți nevoie de 1 kg brânză de vaci, 150 g smântână de casă sau smântână groasă, 150 g unt de 82,5% grăsime, 200 gr de zahăr și 3 gălbenușuri de ou. Pentru a decora desertul de Paște folosiți 150-200 g fructe uscate, sultane și caise, precum și o linguriță de zahăr vanilat un vârf de cuțit de sare.
Spălați brânza de vaci printr-o sită. Se adaugă zahărul, gălbenușurile de ou și untul la temperatura camerei. Se amestecă bine și se pune într-o cratiță. Porniți aragazul, amestecând, așteptând să se formeze bule la suprafață. Nu se fierbe. Untul se va topi, zahărul se va dizolva și amestecul va deveni mai lichid.
După care se ia de pe foc și se pune într-o baie de gheață. În timp ce cașul se răcește, puneți la macerat fructele uscate în apă clocotită. Se usucă și se taie caisele în cubulețe. Turnați masa de brânză răcită într-un bol, bateți câteva minute cu un blender, adăugați smântână sau smântână și bateți timp de aproximativ un minut.
Cât timp trebuie să stea în frigider desertul? De ce gospodinele pregătesc acest deliciu?
Adăugați fructele uscate în amestec. Tapetați o formă specială în formă de trunchi de piramidă, sau orice alt recipient pe care îl aveți, cu foaie de copt și turnați masa pregătită în el. Apăsați deasupra cu o greutate mică, ceea ce va ajuta la evaporarea excesului de umiditate.
Puneți-l în frigider pentru cel puțin 12 ore. Apoi scoateți-o, îndepărtați forma, puneți-o pe o farfurie și decorați-o. Cașcavalul este o caracteristică importantă a tortului de Paște. Ouăle colorate, carnea de miel coaptă și untura pot completa, de asemenea, masa festivă.
Pasca din brânză este un fel de mâncare specială, care, conform tradiției, se prepară doar o singură dată pe an, în timpul sărbătorilor de Paște. Pasca de Paște cu brânză este o variantă a mâncării tradiționale. Având o pască pe masă de Paște, avem încrederea că Domnul înviat este prezent în mod invizibil și în casa noastră.
Pentru a pregăti o pască fără aluat cu 500 gr de brânză nu ai nevoie de prea mult timp. Acest desert deosebit pentru Paște trebuie pregătit cu o zi înainte de sărbătoare. Astfel, felul de mâncare va avea timpul suficient pentru a se întări.