Sanatate

Pastile de slăbit recomandate de medici. Cum să identifici diferite grade de obezitate

Publicat: 16 iun. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Pastile de slăbit recomandate de medici. Cum să identifici diferite grade de obezitate
Compoziția unor astfel de fonduri include substanțe active care îmbunătățesc funcționarea organismului și te scapă de kilogramele în plus

Greutatea excesivă este o problemă pentru aproximativ 30% dintre persoane din această cauză mulți sunt în căutarea unor pastile de slăbit recomandate de medici. Nu este întotdeauna posibil să scapi de obezitate cu ajutorul activității fizice și al dietei. Dacă după 3-4 luni de menținere a unui stil de viață sănătos și activ nu este posibil să obțineți rezultatul potrivit, atunci experții recomandă să recurgeți la medicamente.

Compoziția unor astfel de fonduri include substanțe active care îmbunătățesc funcționarea organismului și te scapă de kilogramele în plus. Pentru a alege cele mai bune pastile de slăbit, ar trebui să abordați corect această problemă. Evaluarea prezintă produse eficiente care au doar recenzii pozitive și nu dăunează sănătății, sub rezerva recomandărilor producătorului. Atunci când alegeți pastile de slăbit, ar trebui să căutați ajutorul unui specialist. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să porniți de la însăși esența problemei, adică să găsiți cauza și să acționați în așa fel încât să o eliminați. De asemenea, este necesar să se țină cont de prezența bolilor concomitente și de starea generală a organismului. O consultație preliminară cu un medic este cheia unei pierderi în greutate sigure și eficiente.

mai multe pastile pentru slabit langa un metru
Multe persoane au reuși să slăbească folosind diuretice

Pastile de slăbit recomandate de medici. Formula indicelui de masă

Companiile farmaceutice oferă o gamă largă de medicamente care ajută la eliminarea diferitelor grade de obezitate. Puteți determina prezența kilogramelor în plus folosind formula indicelui de masă corporală care se calculează în felul următor: IMC \u003d greutate (kg): înălțime (m) pătrat.

Dacă rezultatul este mai mare sau egal cu 25 kg/m2, trebuie să știi că există kilograme în plus și te afli în stadia de pre-obezitate. În cazul în care ai cu 30 kg/m2 mai mult atunci vorbim de obezitate.

Cu o înălțime de 1,6 m și o greutate de 80 kg, obținem: IMC \u003d 80: 1,6 (pătrat) \u003d 31,3 kg / m2, ceea ce indică prezența obezității. Pentru a combate excesul de grăsime corporală, ar trebui să recurgeți la utilizarea medicamentelor pentru ajustarea greutății.

persoana care tine o pastila in mana langa mai multe pastile
Unii specialiști sunt de părerea că pastilele laxative la fel te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus

De obicei medicii recomandă anorecticele. Aceste pastile suprimă pofta de mâncare acționând prin sibutramină, o substanță care trimite un semnal de sațietate creierului. Foarte indicate sunt și arzătoarele de grăsimi. Ele sunt împărțite în două categorii, pastile care accelerează metabolismul grăsimilor și reduc digestibilitatea carbohidraților. Conceput pentru a accelera procesele metabolice. Medicamentul este mai eficient când este luat atunci când urmezi dieta Rina.

Alte tipuri de medicamente care contribuie la scăderea kilogramelor în plus

Unii specialiști sunt de părerea că pastilele laxative la fel te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus, însă uneori acestea provoacă stări de amețeală și slăbiciune. Acestea contribuie la eliminarea rapidă a deșeurilor alimentare. Vă permite să curățați eficient organismul de toxine și bacterii.

mai multe pastile langa un metru pe o masa
Companiile farmaceutice oferă o gamă largă de medicamente care ajută la eliminarea diferitelor grade de obezitate

Multe persoane au reuși să slăbească folosind diuretice. Din moment ce administrați aceste medicamente îndepărtați excesul de lichid, astfel eliminând umflarea. Medicamentele pe bază MCC sunt un remediu folosit mai rar dar suficient de eficient. Celuloza microcristalină se umflă atunci când intră în stomac, ceea ce ajută la scăderea senzației de foame. Acest medicament poate fi luat atunci când urmezi o dietă pentru slăbire, astfel efectul acestuia va fi extrem de pronunțat.

Însă pe lângă administrarea de pastile de slăbit recomandate de medici este bine să studiezi mai întâi posibilele cauze ale apariției acestei probleme. Cel mai adesea, kilogramele în plus apar din cauza unui dezechilibru între aportul de energie din alimente și costurile energetice. Excesul de calorii care intră în organism și nu sunt consumate sunt transformate în grăsime corporală. Ca urmare al acestui proces are loc o creștere a greutății corporale și o disfuncție a organelor și sistemelor interne. Această problemă poate fi rezolvată și urmând o dietă pentru slăbit burta.

mai multe pastile pentru slabit langa un metru pe o masa
Greutatea excesivă este o problemă pentru aproximativ 30% dintre persoane din această cauză mulți sunt în căutarea unor pastile de slăbit recomandate de medici
Comentarii
  • Eu zic sa nu mai scrieti prostii in ziar legat de medicamente si alte diete pt ca uite-asa le vin unora idei iar la noi automedicatia e in floare! In plus sibutramina nici nu se mai comercializeaza!

Adauga un comentariu