Cultural

Patrick Stewart a avut o aventură care l-a costat mariajul. Îndrăgitul actor a devenit dependent de pastile după toate astea

Publicat: 24 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patrick Stewart a avut o aventură care l-a costat mariajul. Îndrăgitul actor a devenit dependent de pastile după toate astea
Patrick Stewart a avut o aventură care l-a costat mariajul, iar într-un final actorul s-a recăsătorit cu o femeie mai mică decât el cu 38 de ani

Patrick Stewart a avut o aventură care l-a costat mariajul și a recunoscut faptul că a creat o dependență de somnifere după acest episod.

Actorul, cunoscut pentru rolul său din franciza „X-Men”, a dezvăluit în autobiografia sa „Making It So” că a traversat o perioadă dificilă după despărțirea de soția sa, Sheila Falconer, în 1989.

Patrick Stewart a avut o aventură care l-a costat mariajul

Implicat în filmările pentru „Star Trek”, actorul a descris în autobiografia sa că a apelat la somnifere din cauza epuizării, considerând că doar sub influența lor își putea menține performanțele.

Unirea dintre Patrick Stewart și Sheila Falconer, concretizată în 1966 și binecuvântată cu doi copii, s-a destrămat parțial din cauza aventurii lui Stewart cu Jennifer Hetrick, actriță din „Star Trek: The Next Generation”. Determinat să scape de dependență, actorul a decis să elimine somniferele în timpul unei pauze de filmare a serialului TV, dar renunțarea a dus la insomnie severă.

Divorțul de mama copiilor, în special furia fiicei sale Sophie, a generat o perioadă de mari suferințe pentru Patrick Stewart, marcată de atacuri de panică și transpirații abundente, o experiență unică și tulburătoare.

Patrick Stewart crede că a locuit într-o casă bântuită

Actorul Patrick Stewart, la 83 de ani, a împărtășit o experiență paranormală în vila sa din Los Angeles, susținând că proprietatea era bântuită. Experiențele paranormale ale lui Stewart au inclus voci, mirosuri de mâncare gătită și pași pe o scară goală, contribuind la senzația că vila sa din Los Angeles era bântuită.

Speriat de experiențele supranaturale, Stewart a închiriat vila unui cuplu tânăr. Câteva luni mai târziu, fiica lor a văzut o figură masculină în umbră și a auzit voci și pași, confirmând temerile actorului.

“Oricine ești tu, pleacă și lasă-ne în pace!” Ulterior, aceste moment înfricoșătoare au încetat.

Stewart a descris o atmosferă tensionată la întâlnirea cu cei care i-au vândut vila, intuind că aveau un secret pe care îl tăinuiau.

Actorul s-a recăsătorit cu o femeie mai mică decât el cu 38 de ani

După ce a vândut vila bântuită, Patrick Stewart a găsit din nou dragostea în brațele lui Sunny Ozell, o femeie cu 38 de ani mai tânără. Cei doi s-au cunoscut la un restaurant din Brooklyn, unde ea lucra ca chelneriță, și s-au căsătorit, devenind a treia soție a actorului. Stewart a mărturisit că relația lor a debutat cu o conexiune intimă încă de la prima lor întâlnire.

Nunta lui Patrick Stewart cu Sunny Ozell a avut loc în 2013, ceremonie oficiată de bunul său prieten, actorul Ian McKellan, care deținea un certificat special pentru a realiza astfel de evenimente.

Patrick Stewart a avut o aventură care l-a costat mariajul, iar într-un final actorul s-a recăsătorit cu o femeie mai mică decât el cu 38 de ani.

Adauga un comentariu