Cancan ultimă oră

Patrizia Paglieri, de la Asia Express: Cum a ajuns din Bahamas să locuiască în România

Publicat: 27 sept. 2021
Patrizia Paglieri
Patrizia Paglieri stă de 18 ani în România

Cunoscutul chef Patrizia Paglieri, în vârstă de 51 de ani, are o poveste desprinsă din filme. Primul jurat femeie la MasterChef s-a născut în Bahamas și trăit o mare parte din viață în Italia, în San Remo. În România a ajuns în 1993 datorită tatălui ei, care avea deschis un casino și un restaurant în București.

De restaurantul din București, tatăl Patriziei a ales să o lase pe aceasta să se ocupe. Astfel, Patrizia a făcut o adevărată pasiune pentru bucătărie și a ales să-și dedice tot timpul domeniului gastronomiei.

Considerată o mare maestră a bucătăriei italiene, Patrizia a avut de la bun început o clientelă foarte restrânsă, restaurantul pe care îl deținea tatăl ei fiind cu produse premium.

Cum a ajuns să învețe Patrizia Paglieri limba română

La fel ca mulți ani italieni care s-au stabilit în România, Patrizia nu stăpânește nici acum prea bine limba română. Chiar dacă înțelege perfect ce i se spune, Patrizia nu vorbește foarte bine românește.

Venită de la San Remo, pentru Patrizia acomodarea în România a fost destul de dificilă. Asemănările dintre limba română și cea italiană au făcut-o să nu se chinuie foarte mult să înțeleagă limba noastră și, poate aceasta este și explicația pentru care nu a învățat la perfecție limba română.

Înainte de a veni în România, Patrizia s-a căsătorit cu un bărbat, iar din căsătoria lor a rezultat fiu lei Francesco, în vârstă acum de 25 de ani. Cum lcururuile n uau mers foarte bine între cei doi, Patrizia a decis să divorțeze. Imediat a venit propunerea de a lucra pentru tatăl ei la restaurantul din România.

Acomodarea cu România nu a fost foarte bună de la început și Patrizia recunoaște că s-a gândit de mai multe ori să se întoarcă împreună cu Francesco în Italia. Nu același lucru îl poate spune și acum când nu poate vedea viața altfel decât locuind în București, unde își are afacerile și toți prietenii. Un alt aspect ce nu poate fi neglijat este și faptul că în Italia taxele sunt foarte mari și o afacere precum cea a ei ar fi mult mai costisitor de administrat acolo.

Experiențe de neuitat la Asia Express pentru Patrizia și fiul ei

Participarea la reality-show-ul de la Antena 1, Asia Express, va rămnâne o experiență de neuitat pentru Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco.

Aceștia au apreciat fiecare moment trăit la această emisiune, spunând că fiecare zi de pe „Drumul Împăraților“ a fost echivalentul unui an din viațăa reală.

Probele extenunate, autostopul sau căutarea cazării îi făceau ca noaptea, înainte de culcare să adoarmă înainte de a mai putea rememora toate cele întâmplate într-o zi.

 

După participarea la reality-showul de la Antena 1, întoarsă în țară, Patrizia a început o nouă afacere alături de fiul ei.

Este vorba despre restaurantul „Arromi“, bazat pe un meniu mixt, cu influențe italiene. Restaurantul Patriziei face și delivery, iar de afacere se ocupă împreună cu Francesco.

Patrizia Paglieri și Francesco, fiul ei, Estera Buble și Lidia Buble, Mihai Petre și Elwira Petre, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu și mama ei, Cuza și Emy, de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor „lupta“ pentru premiul de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Adauga un comentariu